4 tricouri potrivite pentru vară

Tricourile au ajuns să fie în topul preferințelor mele și asta pentru că mi se par extrem de practice. Ele pot fi purtate în foarte multe combinații și sunt de efect. Pentru iubitoarele de fuste acestea sunt perfecte într-o astfel de combinație. Imprimeurile vesele se potrivesc pentru mai multe grupe de vârste și tot ce ne mai rămâne este să ne alegem modelul preferat.

Tricoul “Champion 96”

Tricourile cu genul ăsta de imprimeu le-am tot văzut și nu știu de ce mi s-a părut chiar interesant. Cu alte cuvinte am fost atrasă atât de model, cât și de mesaj. Materialul este foarte fin și plăcut la atingere. Spun asta pentru că diferă de tricourile cu buze care am să vi le arăt puțin mai jos. Ca să fac încă o comparație între acest tricou și cele cu buze, acesta este ceva mai scurt. Se termină undeva în zona taliei. Dacă pantalonii sunt cu talie puțin mai înaltă este perfect pentru a nu rămâne cu burta la vedere. Evident că asta ține și de felul în care vă place să vă îmbrăcați.

Un tricou de genul ar fi mers numai bine cu o pereche de joggers. Cu atât mai mult dacă ei ar fi fost cu o talie puțin mai înaltă sau dacă aveți un abdomen lucrat și vreți să-l puneți în evidență, acest tricou vă ajută din plin.

Tricoul cu peisaj

Materialul acestui tricou este asemănător cu primul. Un material moale, plăcut la atingere și îmi lasă impresia că pielea respiră foarte bine. Este tricoul meu preferat și spun asta pentru că îmi place absolut tot la el: imprimeul de pe piept, culoarea, dar și materialul care mi se pare cu adevărat deosebit. Mai erau și pe alte culori acest tricou așa că mă gândesc serios să-mi mai iau genul ăsta de tricouri pentru că le ador.

Alte modele drăguțe găsiți și în categoria loungewear. Cel puțin eu am fost cucerită de câteva modele de aici și mă gândesc serios să plasez o nouă comandă la ei cu alte câteva haine potrivite pentru vară.

Tricou – T shirts negru cu buze

Tricoul negru este foarte practic pentru că merge combinat cu aproape orice. În zilele extrem de călduroase ar fi de preferat să-l ocolim pentru că riscăm să atragem tot soarele și nu ne dorim să ne încălzim mai mult decât trebuie. Materialul seamănă cu un bumbacel și este puțin mai plin decât cel al primelor tricouri pe care vi le-am arătat. Îmi place imprimeul și cred că mă caracterizează stilul ăsta mai vesel. Nu-mi place faptul că este drept și stă ca pe gard pe mine. Mi-ar fi plăcut să fie măcar puțin cambrat. Sunt convinsă că s-ar fi așezat mult mai bine dacă ar fi venit mai pe corp.

Tricou alb cu buze

Mi-am luat acest model și pe alb și pe negru. Asta ca să vă dați seama cât de încântată am fost de acest model. Atât nemulțumirile, cât și preferințele sunt aceleași ca și la varianta pe negru. Dacă ar fi fost mai cambrat ar fi fost perfect. Nu știu de ce, dar am impresia că ar fi mers și un număr mai mic la aceste modele de tricouri. Eu M m-am luat la toate modelele așa că nu m-am gândit că ar fi o problemă în acest sens.

În altă ordine de idei eu sunt mulțumită de comanda mea. Chiar consider că am făcut niște alegeri bune pentru că în perioada asta port foarte multe tricouri și chiar vroiam să-mi iau câteva modele noi pe care să le tot schimb. Mă plictisisem de ceea ce aveam așa că a fost bine venită comanda mea la FemmeLuxe. Comanda mea a juns la ușă prin curier(Fan curier) așa că îmi este mai mare dragul să comand de la acest site din Anglia.

Voi ați plasat vreo comandă la ei? Ce părere aveți de alegerile mele?

Kamy

12 Comments

  1. Foarte frumoase alegerile tale,chiar toate tricourile pe care le-ai luat sunt superbe ,unul mai frumos decât altul ! Să le porți cu plăcere draga mea!

  2. Am si eu primele doua tricouri si sunt atat de faine! Extrem de confortabile, lejere si realizate din bumbac 100% asa ca sunt perfecte pentru vara. Si celelalte tricouri iti vin super!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *