Geci și jachete potrivite pentru primăvara anului 2019

Ieri a fost puțin soare și parcă totul s-a mai dezmorțit prin oraș. M-a făcut să mă gândesc la vremea caldă și prietenoasă. În același timp m-am gândit cum ar fi ca de acum să înceapă să se încălzează. Temperatura era perfectă, soarele abia mă mângâia și consider că a fost ziua perfectă. Numai geaca mea de ieri a fost ușor nepotrivită pentru că ieșisem cu geaca de iarnă. Am aruncat o privire în dulap în căutarea gecilor de primăvară și parcă nu am găsit nimic care să mă mulțumească. Îmi doresc altceva și tocmai din acest motiv vă arăt câteva modele pe care mi le-aș dori. Am scotocit pe internet pentru a găsi gecile sau jachetele de primăvară care să mă reprezinte.

Trench crem

Tot timpul am admirat piesele vestimentare care accentuează silueta. Un trench este absolur perfect pentru că mă avantajează. Mai exact, îmi pune în evidență bustul, accentuează talia și ignoră partea de jos a corpului. Este absolut perfect pentru mine și chiar dacă tânjesc după un trench, pâmă acum nu am găsit unul perfect. Adică unul pe gustul meu precum cel de mai sus.

Inițial mi s-a pus pata pe unul crem. Cred că modelul de mai sus m-a inspirat atât de mult încât n-am mai putut să-mi închipui că mai poate fi modelul ăsta la fel de frumos pe altă culoare. dacă stau bine și mă gândesc ar mai fi potrivit și pe un roz durat. Cred că și acela ar avea o eleganță aparte. În văd în combinație cu o pereche de pantofi stiletto dacă este mai cald afară sau cu o pereche de cizme lungi de piele.

Geacă de piele

Geaca de piele este în topul preferințelor mele. Îmi place să port geacă de piele la foarte multe ținute și în combinații diverse. Fie că este vorba despre o fustă, o rochie casual sau o pereche de jeans, aceasta este potrivită. Modelul de mai sus este un fel parte peste parte și parcă acest model pare ușor mai elegant. Evident că modelul cu fermoar pe mijloc poate fi la ndemâna tuturor. Pentru cine nu are nevoie de un produs din piele, se poate folosi de gecile din imitație de piele care pot fi la fel de frumoase și poate mai rezistente ca una din piele naturală.

Îmi place să port aceste geci de piele în combinație cu eșarfe mai mici sau mai mari. Mi se pare că eșarfele sunt un fel de amprentă personală de stil asupra ținutei și că se vede frumos. Până acum un an nu înțelegeam nici eu acest aspect doar că am văzut diverse moduri de a le purta și asta m-a convins. O eșarfă mai mare poate fi purtată în min 10 combinații și fiecare poate fi la fel de chic. Iar în momentul în care nu o mai vreți la gât, se poate folosi pe cap sub formă de bentiță sau diverse moduri de aranjare.

Pentru crearea unui outfit office am căutat pe Brandcircus câteva modele de cămăși interesante pe care să le pot purta pe sub geacă pentru că vreau să am o ținută impecabilă la job. După cum știți pe acest site sunt lucruri de la diverse branduri cunoscute precum Zara, Bershk, Mango, Stradivarius, etc. Sunt lucruri de calitate care pot fi luate la prețuri de nimic.

Nici diversitatea modelelor de pulovere nu m-a lăsat indiferentă și recunosc că mi-ar plăcea să fac câteva achiziții noi. În perioada asta sunt reduceri la această categorie de produse și acum este momentul să cumpărăm dacă vrem să facem investiții noi.

Kamy

12 Comments

  1. De mult timp imi doresc un trench 3/4 , dar ce e drept nici nu am cautat foarte mult. Am unul, dar acum mi se pare prea lag, as vrea ceva mai asezat. Acesta este foarte frumos dar nu cred ca as uza de cordon, nu m-ar avantaja.

  2. Un trench și o geacă din piele mi-ar trebui și mie. Îmi place trench-ul pe care l-ai prezentat.
    Știu situl Brandcircus, are produse înt-o gamă foarte largă și diversificată, preșuri destul de bune și branduri renumite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *