3 produse care te pun în valoare de fiecare dată când le porți

Îmi plac fetele care se aranjează și care au grijă de ele, dar care nu exagerează. Eu prefer să folosesc produse care să mă pună în valoare fără a fi nevoie să folosesc foarte multe produse. Tocmai din acest motiv vreau să vă arăt doar 3 produse care vă pot scoate în evidență ori de câte ori le folosiți.

Notino are reduceri în perioada asta și acestea sunt intitulate Summer Black Friday. Această reducere presupune Summer o reducere suplimentară de 20% la brandurile selectate din următoarele categorii: parfumuri, îngrijirea tenului și a corpului, make-up, îngrijirea părului și produse cosmetice electrice. Pentru a beneficia de reducere trebuie să folosești codul notino în coșul de cumpărături. Oferta nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

În acest articol vreau să pun accentul pe 3 produse care dacă sunt purtate în același timp este aproape imposibil să treceți neremarcate. Încep cu parfumul Black Opium de la Yves Saint Laurent care face o diferență enormă. Eu am fost în dubii în momentul în care am vrut să mi-l iau și asta pentru că am aruncat o privire pe recenzii și multe persoane îl considerau a fi mult prea dulce. Mirosul de dulce este echilibrat și se simte extraordinar de bine pe piele. Eu mereu mă orientez spre apa de parfum pentru că aceasta rezistă mai mult. De fiecare dată când am folosit acest parfum am primit complimente. Este un parfum care nu are cum să treacă neobservat.

Ruj Nyx Cosmetics

Machiajul meu de zi cu zi este unul foarte lejer. Nu-mi place să mp machiez foarte strident. Folosesc produse clasice sau de foarte bună calitate pentru a mă pune în valoare. Dacă am nevoie să fiu remarcată sau să ies în evidență atunci apelez la un ruj care să aibă o nuanță mai pronunțată. Plecând de la această idee am zis să încerc un ruj de la Nyx și mi-am ales o nuanță purtabilă. Nuanța acestui ruj este Fig și este un ruj care se confundă cu roziul subtil al buzelor, dar care are și ușoare irizații. Se vede frumos și natural pe buze. În același timp se poate observa un luciu discret și o hidratare perfectă a buzelor. Mie îmi place mult textura acestui ruj și mă bucur enorm că l-am descoperit.

Rimelul de la L’oreal Paradise Extatic este unul dintre produsele mele preferate. Despre acest rimel v-am povestit aici. face o treabă excelentă, separă, alungește și oferă un negru intens genelor. Este cam tot ce mi-aș putea dori de la un rimel.

Am menționat aceste 3 produse pentru că privirea este extrem de importantă, iar rimelul de la L’oreal vă oferă o privire foarte frumoasă. La fel și în cazul buzelor care sunt frumos accentuate cu ajutorul rujului. În plus, parfumul face diferența și un parfum bun mereu vă poate scoate din anonimat. Eu vă recomand aceste 3 produse care vă vor plăcea cu siguranță.

Dacă ar fi să alegeți 3 produse, care ar fi acestea? Ce produse folosiți zi de zi și vă plac mult?

Kamy

6 Comments

  1. Eu zi de zi folosesc rujul ,parfumul și pudra! Fără aceste produse nu aș rezista ! Este super fain cred că parfumul ! Să le folosești cu mare drag !

  2. Nu stiu de ce dar parfumul asta nu m-a incantat foarte tare, in schimb comand alte produse cosmetice de la ei destul de des.

  3. Rujurile Nyx sunt tare faine!! Eu am mai multe lichide de la acest brand. Si parfumul miroase genial. Nu plec din casa neparfumata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *