Ambalajele potrivite pentru firmele de catering

În ultimul timp prefer să dau comandă la prânz de la catering. Îmi este mult mai ușor așa pentru că în felul ăsta nu trebuie să-mi mai pregătesc mâncarea de seară și să mă preocup de ceea ce-mi iau la pachet. Un alt mare avantaj pentru care aleg să-mi comand ceva de mâncare este faptul că-mi pot alege ceea ce vreau să-mi cumpăr în ziua respectivă, să aleg o mâncare caldă și să-mi fie livrată direct la birou la ora pe care o stabilesc eu. Când văd acele sacose personalizate din hartie pentru firme de catering știu exact că urmează să primi mâncarea și asta îmi dă un vibe bun.

Ambalaje potrivite pentru firmele de catering

Pentru o firmă totul este foarte important pentru ați putea ține clienții aproape. Totul începe cu preluarea comenzii, ambalare și până la livrarea acesteia. Evident că în momentul în care cineva nu-ți vorbește frumos nu-ți vine să fii chiar atât de deschis. Dar în momentul în care îți propune sau îți recomandă inclusiv lista produselor pe care le au în meniu, sunt șanse mari ca tu să te răzgândești sau să comanzi ceva în plus pentru că, de cele mai multe ori dai comandă atunci când îți este foame și există tentația să comanzi la mult decât poți mânca. Mâncarea trebuie să fie ambalată corespunzător. Cea mai mare provocare este atunci când vine vorba de ciorbe. Când vine vorba de boluri de unica folosinta pentru ciorbe acestea trebuie să aibă folie de plastic lipită perfect de margini pentru a evita eventualele neplăceri sau vărsarea acesteia.

Aceeași atenție trebuie avut și pentru felul doi în cazul în care sunt sosuri care se pot vărsa sau salate. Acestea trebuie ambalate individual sau etanș pentru ca nu cumva să se răstoarne. În plus, pentru ca firma să aibă o vizibilitate mai bună și pentru că aceasta poate fi luată ca și reclamă, pungile personalizate în care vine mâncarea sunt un plus. În momentul de față este o diversitate foarte mare de produse la care putem apela pentru ca mâncarea să capete o nouă culoare. Nu uitați că întâi de toate mâncăm cu ochii și faptul că mâncarea este aranjată frumos într-o farfurie perfect aleasă face ca mâncarea să fie cu atât mai bună. Vezi mai multe pe Snick Ambalaje pentru a vă face o idee și a vedea exact care sunt produsele care se potrivesc afacerii voastre.

Snick Ambalaje vinde atât pentru business-urile mari, cât și pentru cele mici. Evident că și prețurile diferă în funcție de cantitatea cumpărată, și mi se pare și normal. În momentul în care faceți o achiziție mai mari și cumpărați mai multe ambalaje prețul acestora este mai mic. În plus, pentru comenzi mai mari de 2500 lei beneficiați de o reducere de încă 10% din valoarea comenzii. Nu uitați că ei pun accent pe calitate și cred că este un lucru demn de luat în seamă.

Voi puneți accent pe ambalaje atunci când vă comandați mâncare de la firmele de catering?

Kamy

7 Comments

  1. Ma uit de obicei ca produsele pe care le cumpar sa fie ambalate corespunzator.. Un ambajal ales bine face ca si produsul sa isi mentina calitatile si sa fie usor de transportat.

  2. Ambalajele pentru mâncarea de la catering chiar sunt importante. Eu sunt tare sensibilă la lucrurile acestea și mi s-a întâmplat să returnez comanda din cauza ambalajului. Frate, eu mănânc din acele ambalaje, deci nu pot trece cu vederea.
    Mulțumesc pentru info!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *