Cel mai bun rimel de la L’oréal

Eu sunt genul de persoană care poartă un machiaj minimalist în viața de zi cu zi. De cele mai multe ori aleg un fond de ten lejer care să aibă și ceva factor de protecție care să mă ajute pe parcursul zilei. Pe timpul verii aleg SPF 50 obligatoriu pentru că am câteva pete pigmentare și ca să previn apariția altora folosesc o protecție ridicată, iar în restul anotimpurilor când soarele nu este chiar atât de puternic, un SPF 30 îmi este suficient. Al doilea produs folosit ar fi un rimel care să-mi pună în valoare genele și un ruj. Astfea fiind zise, sunt pregătită să ies din casă.

Accentuarea ochilor cu un rimel bun

Rimelul este extrem de important pentru că un rimel bun pune frumos ochii în evidență și restul machiajului nu trebuie să fie foarte accentuat. Nu-mi plac genele încărcate așa că am cerințe mici de la un rimel și totuși condițiile pe care eu le am le găsesc cel mai des în rimelurile de la L’oréal. Aș putea să spun că am folosit foarte multe variante de la ei și vreau să vă povestesc și despre favoritul momentului.

Primul rimel încercat de la L’oréal a fost Telescopic. Îmi făcea niște gene absolut superbe. Mi se părea că acel rimel alungea foarte bine genele și le definea frumos. L-am folosit până la ultima picătură și îmi amintesc că m-a ținut o perioadă bună de timp chiar dacă întindeam mâna zilnic după el. Următorul rimel a fost Volume Million care a fost un rimel perfect. Ideea era că telescopic avea peri de silicon destul de micuți care necesita ceva îndemânare. De fapt, la început îți venea mai greu să-l folosești. Ulterior te obișnuiai și nu mai ridica probleme. Volume Million vemea cu o periuță normală a rimelului și se întindea mult mai bine și parcă era mult mai practic de folosit. Genele erau la fel de frumoase.

După ce am terminat varianta asta, am ales Volume Million Feline care vine tot cu o periuță de silicon, cu peri ușor asimetrici. Aș putea să spun că aduce cu Telescopicul într-o oarecare măsură. Nu pot să spun că mi-a displăcut doar că mă obișnuisem cu periuța normală. Ceea ce-mi place la aceste produse de la L’oréal este că se păstrează foarte bine pe gene, nu curge, nu se întinde și nu am nici un fel de probleme cu el pe parcursul zilei.

Unlimited Mascara de la L’oréal vine ca o surpriză pentru mine și a fost un fel de curiozitate personală să-l încerc. Peria se curbează ușor și poate fi aplicat rimelul ușor diferit. Este un rimel cu care m-am acomodat destul de greu. Chiar dacă este altceva nu pot să spun că este favoritul meu. Genele arată binicel și totul ține de obișnuință și în aplicarea acestuia.

Paradise Extatic este cel mai nou rimel încercat de mine de la L’oréal și a ajuns să fie și favoritul meu pentru că, așa cum puteți vedea, sunt la al doilea tub. Îmi place tare mult cum se vede pe gene, acesta oferă alungire, volum și le separă foarte frumos. Rezultatul obținut cu acest rimel este de vis. Eu le-am achiziționat pe ambele de pe Notino și are un preț foarte prietenos. Cunosc multe alte mărci cu care poți obține cam aceleași rezultate doar că prețul acelora depășește cu mult prețul acestuia. Acum depinde și ce cauți. Săptămâna asta Notino are transport gratuit indiferentde valoarea comenzii așa că puteți profita și voi.

Eu sunt mulțumită de rimelurile încercate de la L’oréal și cu siguranță dacă acest brand ar scoate un produs nou aș fi prima care m-aș înghesui să-l încerc. Sunt de părere că au avut formule îmbunătățite de la un produs la altul și gradul meu de satisfacție este maxim. Sunt destul de puține produse care au reușit să detroneze acest brand.

Săptămâna asta Notino are transport GRATUIT tuturor comenzilor indiferent de valoarea comenzii. Un alt mare avantaj dacă plasați săptămâna asta o comandă este că puteți beneficia de 20% reducere la brandurile de top folosind codul BRAND20RO . Puteți vedea selecția de reduceri aici.

Kamy

14 Comments

  1. Si eu am recomandat un mascara Paradise Extatic!!! E preferatul meu!! Am testat cateva modele faine de la L’Oreal insa acesta rezista cel mai bine si ofera volum wwoooow!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *