Esenţiale de vară: 4 produse pentru îngrijirea pielii pe care trebuie să le ai!

În anotimpul cald, cu atât mai mult cu cât pielea este expusă razelor soarelui, trebuie să ţii cont de anumite principii si ritualuri de îngrijire pentru a putea avea tot timpul o piele sănătoasă. Iar pentru că nu există femeie care să nu îşi dorească un aspect de invidiat al pielii şi tenului tău, din kitul tău de îngrijire nu trebuie să lipsească anumite produse esenţiale care te vor ajuta să arăţi formidabil.

Descoperă care sunt produsele de îngrijire esenţiale pe care orice femeie ar trebui să le folosească!

  • Produse pentru exfoliere

Pielea ta are nevoie de exfoliere pentru a arăta impecabil şi pentru a se menţine cât mai sănătoasă. Întrucât învelişul epidermic se regenerează constant, este esenţial să înlături celulele moarte pentru a avea un aspect cât mai curat şi pentru a nu permite micilor bacterii să se instaleze. Este important să introduci acest ritual în rutina ta şi să îl realizezi de cel puţin 2 ori pe săptămână, iar dacă îţi doreşti produse potrivite acestui pas, comandă online de aici toate elementele de care ai nevoie pentru exfolierea întregului corp. Nu uita să foloseşti produse diferite pentru exfolierea feţei şi pentru cea a corpului, pentru că tenul tău este mai sensibil decât restul trupului, iar după realizarea procesului de exfoliere, să iti hidratezi foarte bine corpul.

  • Loţiuni pentru hidratare

Unul dintre cei mai importanţi paşi pentru un ten şi o piele cu aspect sănătos şi îngrijit este hidratarea. Nu trebuie să neglijezi acest pas, mai ales în anotimpurile în care temperaturile sunt la extreme, deoarece pielea ta are nevoie de un tratament special pentru a arăta excepţional. Dacă eşti în căutarea unui produs nou şi care să îţi ofere un grad ridicat de hidratare, cel mai potrivit ar fi să încerci un produs cu unt de shea de pe Sabon.ro, pentru că plantele de shea sunt renumite atât pentru proprietăţile lor regeneratoare, antioxidante, dar sunt indicate şi pentru o hidratare complexă a corpului.  De asemenea, în timpul verii, nu uita că ai nevoie de foarte multe lichide, în special de apă pentru a îţi păstra tonusul şi pentru a avea un aspect radiant al tenului şi al pielii corpului.

  • Spray-uri si loţiuni SPF

În anotimpurile calde, în special vara, este exterm de important să nu te abaţi de la ritualul protecţiei solare. Chiar dacă îţi doreşti ca pielea ta să capete un bronz intens, expunerea la soare fără folosirea unui produs cu factor de protecţie nu este deloc o solutie potrivită şi nici recomandată, întrucât, pe langă arsurile solare cărora îţi expui corpul şi tenul, în timp, poţi căpăta probleme mult mai serioase, precum cancerul de piele. În functie de pigmentul pielii tale, este necesar să îţi alegi produsele cu gradul potrivit SPF. Astfel că, dacă ai un ten destul de deschis la culoare, ar fi cel mai indicat să începi prin a folosi un produs cu protecţie de 50%, iar pe măsură ce pielea ta va capată mai multă culoare, să reduci nivelul de protecţie în mod treptat.

Nu uita nici de balsamul de buze cu SPF, deoarece şi această zonă a feţei tale este expusă razelor puternice ale soarelui.

  • Uleiurile de corp

Aceste produse sunt mai mult opţionale decât obligatorii, însă dacă îţi doreşti ca pielea ta să aibă un aspect extraordinar, asemeni fetelor din reviste, poţi folosi un ulei hidratant, dar care să se absoarbă repede în piele, mai ales dacă îl utilizezi pentru timpul zilei. Un astfel de produs, îţi va pune bronzul în evidenţă şi te va face să te simti mult mai bine.

Acestea sunt produsele esenţiale pentru a avea o piele sănătoasă şi îngrijită corespunzător pe tot parcursul verii.

Kamy

17 Comments

  1. Asa am si eu impresia ca vara am nevoie de ceva hidratare in plus si scruburi, pielea mea este mai uscata 🙂

  2. Vara lotiunile de hidratare pentru corp nu imi lipsesc. soarele mi-a uscat pielea si pentru a nu ma coji trebuie hidratare maxima

  3. Produsele Sabon sunt preferatele mele. Ma rog, printre preferatele mele. Cele de exfoliere sunt foarte faine, insa de curand am gasit un scrub mult mai fain. Lycon. Ti-l recomand. Nu are ulei, e foarte diferit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *