Rochii care îți pun silueta în valoare

Nu știu ce femeie nu se simte bine într-o rochie. Acestea pot fi alegerea perfectă atunci când ești în pană de idei și nu știi asupra cărui model vrei să-ți îndrepți atenția. Consider că o rochie este mult mai potrivită ca o fustă datorită faptului că nu mai ești nevoită să faci combinații și să faci diverse asortări cu care să nu dai greș. O rochie este perfect asortată cromatic în așa fel încât să nu mai grija asta. Important este să potrivești o pereche de sandale și o geantă și ești gata de drum.

Modelele alese de mine mă avantajează ca și stil vestimentar, dar să știți că pe site mai sunt multe alte modele din care puteți alege. Fiecare își alege exact acel model care consideră că este potrivit pentru că acum au apărut tot felul de rochițe care mai de care mai interesante care aveantajează orice fel de siluetă. Pe Zapaka se găsesc enorm de multe modele de unde vă puteți alege. Este vorba despre un site care are sediu în Germania din ce am înțeles eu și asta face ca coletul să ajungă mult mai repede decât cele din China.

Rochie verde midi

O rochie midi este perfectă pentru un look cuminte și pentru un outfit office de vis. Aș putea să spun că este rochia perfectă pentru faptul că în partea de sus urmează linia corpului și apoi este ușor evazată. Talia este frumos subliniată de acel cordon. Având în vedere că este o rochie uni poate fi combinată cu mai multe tipuri de bijuterii, dar și accesorii.

Rochie neagră înflorată

O rochie neagră cu câteva detalii precum acei trandafirași puși din loc în loc poate reprezaenta un outfit drăguț și chiar elegant. Dacă este purtată cu o pereche de sandale cu toc îi va oferi o eleganță aparte și va fi potrivită pentru o locație mai selectă. Pentru genul ăsta de rochie este nevoie de o talie micuță și aproape perfectă.

Rochie tip cămașă

Îmi plac mult rochiile tip cămașă pentru că mi se par că sunt foarte feminine. Acele mici detalii precum năstureii din zona pieptului, gulerul care îl imită perfect pe cel al unei cămăși și umerii care sunt parțial acoperiți arată foarte bine. Dacă vreți să plasați o comandă pe site, puteți folosi codul BLOG10 pentru o reducere supliemntară de 10%.

Ce tip de rochii preferați să purtați la servici? Aveți un outfit casual sau unul mai elegant?

Kamy

6 Comments

  1. Chiar daca imi plac outfit-urile casual, primele doua rochii le-as purta zilnic. Sunt atat de elegante, dar si simple in acelasi timp.

  2. Anul acesta nu stiu ce am patit, insa am facut un crush pe rochiile de orice tip! 🙂
    La serviciu adopt cand tinute elegante, cand smart-casual, dar in ultima vreme port mai mult rochii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *