Alianța ținutelor tale în noul an – rochia cu paiete

Ușor de purtat, strălucitoare, elegante și superfeminine, paietele sunt elemente ce promit să dea viață garderobei tale în noul an. 2020 te va surprinde cu siguranță prin acest trend pe care imediat îți vei dori să îl îmbrățișezi. Un aer tineresc, senzual și o prezență mereu plăcută, le poți dobândi printr-o ținută ce are la bază o astfel de rochie.

Indiferent de cum alegi să accesorizezi o astfel de alegere, știi că ești la modă, te simți feminină, elegantă și emani finețe. Regăsești modele interesante care te vor cuceri iremediabil în colecția propusă de magazinul online Bobomoda, constant în rochii chic, disponibile într-o varietate de culori și croiuri.

Ieși din tiparele comunului cu o rochie cu paiete pe măsură!

Ai posibilitatea de a aborda un look festiv, ideal pentru o ocazie specială, cu ajutorul unei rochii frumos accesorizată cu paiete. Tu ești cea care decizi cum te vei prezenta în cadrul evenimentelor pe care trebuie să le onorezi, iar în acest sens Bobomoda te ajută să îți îndrepți alegerile în direcția potrivită.

Singura provocare ce ține de purtarea unei rochii cu paiete se referă la identificarea încălțămintei potrivite pentru aceasta, respectiv a unei genți și ale unor accesorii care să nu încărca vizual ținuta. Deja paietele în sine sunt impunătoare și te vor evidenția, deci celelalte sunt un strict necesar, în alegerea cărora e de preferat să te limitezi la simplitate.

Pentru o rochie mulată, spre exemplu, o pereche de stiletto, într-o culoare contrastantă, poate fi alegerea ideală. Limitează-te în acest caz la o geantă minimalistă, la un plic care să se asorteze cu tocurile.

Iubești extravaganța? Atunci nu te limita la un design obișnuit al rochiei. Pune-ți în evidență silueta optând pentru un model mai sofisticat, ca de exemplu pentru o rochie cu paiete în partea de sus, pentru una cu paiete peste tot, dar completată de franjuri în partea de jos, pentru una cu mâneci clopot și lista de recomandări poate continua.

Desigur, e mai simplu să răsfoiești tu însăți lista de oferte și opțiuni pe care ți le propune magazinul online Bobomoda. Astfel te poți uita direct după tiparul de interes. Poate îți place să mergi pe idei mai simple, ca de exemplu după o rochie cu paiete doar în zona buzunarelor. Este și aceasta o opțiune, dacă asta preferi.

Descoperă-le pe cele pe cât de simple, pe atât de elegante, care vin cu decupaj în zona spatelui – mai feminine ca niciodată. Desigur, ține cont de faptul că dacă nu alegi o mărime care să ți se potrivească, există riscul să simți disconfort. Mai ales în cazul unei măsuri mai mici, paietele nu se vor simți tocmai confortabil pe piele. Nici o grijă! Pe bobomoda.ro dispui de mărimi variate, deci și pentru tine. Poți avea în vedere un model cu material elastic, spre exemplu, dacă dorești ca rochia să vină cât mai mulat. Tu știi care sunt zonele pe care vrei să pui accent. Profită de opțiunile cu care te întâmpină Bobomoda pentru a-ți transforma visul în realitate.

Kamy

12 Comments

  1. Nu am inca o rochie cu paiete dar imi doresc una pentru ca am vazut ca se poarta anul asta si nici nu ai nevoie de prea multe bijuterii cand o porti.

  2. Chiar daca ai o rochie cu un model mai simplu, daca are si paiete lookul tau se transforma instant. E o piesa de rezistenta pentru orice femeie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *