Rochia simbolul eleganței feminine

Hainele pe care le îmbrăcăm au un rol semnificativ în viața noastră. Vorbesc despre personalitatea noastră și caracterul nostru. Noi, femeile, avem la dispoziție un accesoriu vestimentar unic și plin de eleganță, rochia. Simbol al feminității și rafinamentului, rochia, în funcție de model, material, textură și tematică poate fi purtată la evenimente speciale, momente prețioase sau o ieșire în oraș.

Rochia ținută care te face să strălucești

Să fim prezente la un eveniment deosebit presupune să adoptăm o anumită ținută, și o coafură care să ne avantajeze și un make-up care să completeze ținuta. Avem de unde alege cele mai frumoase modele de rochii de damă, cum ar fi acesta. Deși pare ușor sa dăm o simplă căutare pe internet în dorința de a găsi rochia perfectă, nu este deloc ușor. Primul aspect care ne atrage este esteticul rochiei pe care ne-o dorim. Căutăm diverse modele de rochii de ocazie precum cele de aici sau o nuanță care să ni se potrivească cu evenimentul la care luăm parte. Ținem cont și de tendințele modei în materie de rochii, dar și ca modelul rochiei să ne avantajeze.

Cum alegem rochia potrivită

Alegerea unei rochii de seară este un moment încărcat de emoție. Asociem rochia pe care trebuie să o alegem cu evenimentul la care vom lua parte. De aceea, de o rochie de seara precum cele de aici depinde felul în care ne vom simți întreaga seară. Tot de încrederea pe care ne o conferă această rochie depinde și succesul pe care îl putem avea, dar și privirile de admirație ale celor cu care venim în contact.
Primul pas în alegerea unei rochii îl constituie stabilirea unui buget. De suma de bani de care dispunem depinde achiziția noastră. În cazul unor evenimente mai deosebite vom ține cont de pretențiile care se impun, de locația unde va avea loc evenimentul. Este de preferat să achiziționăm din timp rochii de ocazie. Să fim atenți la reducerile care ne vor ajuta să cumpărăm o rochie costisitoare la un preț accesibil. Magazinele online, dar și cele fizice oferă reduceri atât in sezon cât și în extrasezon. Alege un model care să se potrivescă siluetei tale.
Fiecare femeie este unică în felul său. Aveam tipuri diferite de siluete și structuri diferite. Trebuie să analizezi care sunt acele modele de rochii care să te avantajeze în funcție de dezavantajele siluetei tale. Este important ca rochia pe care o îmbrăcăm sa estompeze acele părți mai puțin atrăgătoare și sa ne pună în valoare formele care ne avantajează. Evitând modelele nepotrivite siluetei noastre vom reuși sa îmbrăcăm o rochie în care vom radia și care ne va ajuta să ne simțim minunat. Alege o nuanță a rochiei potrivită pentru evenimentul la care mergi. Acordă o atenție deosebită și raportului cromatic dintre tipul de nuanță al pielii, al ochilor și al părului.
O rochie aleasă într-o nuanță cât mai corectă ne va ajuta sa emanăm rafinament și stil. O rochie este un articol vestimentar care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei.

Ce încălțăminte purtăm la rochii

Pentru ca o rochie să fie o ținută completă avem nevoie de încălțăminte dama potrivită. Unei rochii cu spatele gol i se potrivesc sandale decupate din curele fine care să pună în evidență glezna. O rochie elegantă fără decolteu poate fi combinată cu pantofi de tip stilleto sau cu pantofi decupați în zona călcâiului. Sandalele fără toc pot fi încălțate când purtăm o rochie maxi de vară. În funcție de cât de prețioasă este rochia pe care o purtăm trebuie să ne alegem și o pereche de sandale potrivite, dar și pantofii perfecți.

Kamy

9 Comments

  1. Si mie imi place sa port rochii, mai ales pentru ca astfel “rezolv” si partea de sus, si partea de jos a corpului.

  2. Rochiile sunt favoritele mele, asa ca mereu sunt in cautarea unor modele deosebite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *