Rochia de mireasă poate fi aleasă online

Nunta este cel mai important eveniment din viața unui cuplu și trebuie să aibă grijă să planifice totul din timp în cele mai mici detalii. Toate elementele sunt importante pentru că lipsa lor poate atrage cu sine stres și o dispoziție proastă. Rochia de mireasă este poate cea mai importantă piesă din această ecuație și piesa vestimentară cu cel mai mare impact asupra tuturor. Fiecare invitat își va da cu părerea în ceea ce privește ea și de felul în care ea arată.

Rochia de mireasă trebuie aleasă în funcție de preferințele fiecărei femei și de modul în care aceasta își dorește. Am cunoscut extrem de multe fete care și-au dorit o rochie tip prințesă. Acum depinde foarte mult de silueta fiecărei persoane. O rochie de tip prințesă nu se așează bine pe orice fel de siluetă și tocmai din acest motiv trebuie să ne orientăm către un model care ne avantajează. Același lucru este și în cazul rochiei tip sirenă care necesită o siluetă perfectă pentru un impact maxim.

Modele de rochii de mireasă

Pentru alegerea modelului ideal vă puteți uita pe AW Bridal pentru a alege din cele mai în vogă modele. Online  găsim o diversitate mult mai mare de modele și, în plus, prețurile sunt mult mai accesibile. Mărimile se aleg în funcție de dimensiunea fiecăruia și pentru mici ajustări putem apela și la un croitor. Eu am cumpărat rochia de mireasă dintr-un magazin fizic și tot am avut nevoie de mici modificări în ceea ce privește lungimea acesteia.

Având în vedere că rochia este purtată o singură noapte putem apela la rochii ieftine, precum cele din categoria AW bridesmaid dresses UK, dar care arată bine și de acest aspect nu trebuie să vă îndoiți. O prietenă și-a cumpărat rochia de mireasă de pe AW Bridal UK Website și chiar a fost mulțumită. Nici măcar nu a fost o rochie scumpă. Ea a optat pentru o rochie tip sirenă și chiar a fost o rochie care a atras multe priviri.

Mă bucur să văd că se găsesc site-uri în Europa, precum este și AW Bridal Germany Website, de unde putem comanda pentru că în felul ăsta nu mai este nevoie să plătim taxe suplimentare la poștă și coletul ajunge mult mai repede. Cred că astea sunt principalele avantaje să poți comanda online din Europa.

Kamy

7 Comments

  1. Pentru o clipa am avut si eu cateva intentii de a face astfel de achizitii online doar ca, intr-un final am fost sa o probez si sa o vad fizic

  2. Vai ce modele frumoase de rochii, imi place sa le vad, dar daca e sa dau bani pe una as da doar daca e un pret mic, altfel n u sunt de acord cu investirea unei sume mari intr-o rochie pe care o porti doar o singura data in viata(sper) 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *