Temperaturile din februarie mă duc cu gândul la plajă

Iarna asta a fost mai blândă decât m-aș fi așteptat. Nu poate fi decât un lucru bun ăsta și mă bucur că am trecut atât de ușor deși unii ar spune că problemele de sănătate cu care ne confruntăm se datorează tocmai acestui aspect. Trecând peste toate aceste detalii eu îndrăznesc să mă gândesc la vară. Îmi fuge deja gândul la costume de baie și așa că mi-am permis să studiez puțin ofertele site-urilor de afară pentru că acum găsesc cele mai bune prețuri. Pe Dresslily au mereu modele interesante, prețuri mici și dacă știi cum să alegi poți să te bucuri de cele mai faine costume de baie.

Costum de baie cu talie înaltă

Chiar dacă modelul de mai sus pare unulo permisiv care acoperă o bună parte din corp, în realitate cred că avantajează o siluetă perfectă sau aproape perfectă. Niște șolduri prea late sau un abdomen mult prea mare nu se va vedea foarte estetic în acest slip cu talie înaltă. Nici partea de bustieră nu cred că avantajează un bust foarte generos. Cred că cele cu dimensiuni medii sunt cele care favorizează acest model.

Costum de baie 2 piese

Costumul de baie din 2 piese nu se demodează niciodată. Singura mea temere în privința acestui costum de baie este că slipul va fi mult prea îngust și se va vedea inestetic. Sutienul este exact așa cum îmi doresc. În plus, genul ăsta de costum de baie lasă foarte multă piele la vedere și în felul ăsta te poți bronza fără urme pe o bună parte din corp.

Costum de baie

Acesta este un costum de baie care se aseamănă puțin cu cel de-al doilea model. Slipul are talia puțin mai înaltă și mi-aș dori ca elasticul din partea de sus să nu fie mult prea tare pentru a nu se vedea inestetic. Partea de sus a costumului seamănă mai mult cu o bustieră. Mi se pare că este ușor diferit față de un costum simplu și chiar s-ar vedea frumos.

Rochie de plajă

Evident că o rochie de plajă este indispensabilă. Cred că se vede bine o rochie albă pe o piele bronzată. În felul ăsta cred că ești pusă în valoare. Îmi place ca o mare parte din corp să fie acoperită până la plajă așa că eu caut rochii lungi pentru că îmi place să mă expun la soare doar pe plajă.

Folosiți codul DLBF20 pentru o reducere de 20%:

Over 10usd, save 2usd; Over 20usd, save 4usd; Over 30usd, save 6usd; Over 40usd ,save 8usd; Over 50usd, save 10usd; Over 60usd, save 12usd; Over 70usd, save 14usd; Over 80usd, save 16usd; Over 90usd, save 18usd; Over 100usd, save 20usd;Over 110usd, save 22usd; Over 120usd, save 24usd; Over 130usd, save 26usd; Over 140usd, save 28usd

Ce fel de costume de baie preferați la plajă?

Kamy

11 Comments

  1. In mod normal le preferam pe cele din doua piese, dar dupa nastere cred ca ar merge ceva care sa acopere si abdomenul.

  2. Daaa, și eu sunt cu gândul doar la vremea caldă. Îmi place prima ținută, este mai pentru gustul meu 🙂 dar și rochia de plaja.
    Mulțumesc pentru recomandări!

  3. Vai. Si mie tot la plaja imi sare gândul. Trebuie sa aleg si costumele de baie. Cel cu talie inalta de mai sus imi place mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *