Unde și cum purtăm rochia albă

Albul este o nuanță a purității, a feminității. Vara și primăvara obișnuim să purtăm haine în nuanțe mai deschise decât de obicei. Rochia albă este adesea purtată de mirese și multe persoane aleg să nu poarte rochii albe la club, la locul de muncă sau la o ieșire în oraș. Unele femei se feresc să poarte haine în tonuri de alb și le preferă pe cele în tonuri închise, de negru, pentru că subțiază. Este bine să știți că un model corect ales ne poate avantaja fără să fie în nuanțele cele mai închise.

Este important să ne raportăm la silueta pe care o avem și să ne interesăm care este modelul care se potrivește pentru noi. Putem combina rochia albă în așa fel încât să arătăm impecabil. Există mai multe tonuri și subtonuri de alb de unde putem alege o nuanță care să ne placă mai mult. Trebuie să ținem cont și de nuanța pielii noastre când alegem nuanța rochiei. Textura țesăturii este un alt detaliu semnificativ pe care nu trebuie să îl ignorăm. Albul este o nuanță a sincerității care poate reuși să ne încarce de energie pozitivă, să ne dea o stare de calitate. Pentru persoanele cu tonuri mai închise ale pielii sunt ideale nuanțe mai închise de alb, iar pentru acele persoane care au o piele mai deschisă pot alege nuanțe de alb cât mai deschis.

Unde purtăm rochia albă

Dacă suntem invitate la un eveniment unde se impune un anumit dress code cu tematică cromatică, în nuanțe de alb, este momentul să îndrăznim să purtăm alb. Putem alege să purtăm graduation dresses și să ne facem remarcate. Cu o astfel de rochie cu siguranță vom reuși să strălucim. Important este să reușim să o accesorizăm cât mai corect. De pe Ever-Pretty.com putem merge pe un contrast white graduation dresses cu accesorii în ton de negru. Putem de altfel să alegem accesorii metalice pentru rochia noastră și o pereche de încălțări potrivite.

La evenimentele protocolare nu vom da greș dacă vom alege să purtăm o rochie albă, simbol al impecabilului. Putem purta chiar și la școală o astfel de rochie albă. Un model graduation dresses for college este ideal pentru o zi călduroasă la școală. Poți alege să accesorizezi rochia cu o curea în talie. Nici la evenimentele ceremonioase nu ar fi rău să alegem să purtăm o rochie albă. Dacă luăm parte la o nuntă, putem alege nuanțe ușor închise de alb pentru a nu contrasta cu albul pur al rochiei de mireasă. Iubim rochiile pentru că sunt articolul vestimentar unic feminin. Ele ne oferă senzualitate și eleganță. Ne pun în valoare silueta și ne ajută să arătăm perfect oriunde am merge. O rochie în tonuri de alb este un articol vestimentar care își regăsește locul în garderobă pentru o perioadă lungă de timp.

Unde ai vrea să porți o rochie albă?

Kamy

11 Comments

  1. Nu vad niciun impediment de a purta o rochie alba decat atunci cand particpi la o nunta. colo, do mireasa trebuie sa fie ala. Accesorizata corespunzator, poate fi o tinuta rafinata, eleganta, o tinuta casual sau chiar o tinutaa sport.

  2. Într-o vreme aș fi purtat numai alb dacă se putea, acum, nu prea mă mai avantajează. Încerc să le combin, evident mai mult vara, când este foarte cald. în niciun caz la nunți 🙂

  3. Nu prea sunt adepta rochiilor albe, dar nu as zice nici nu. Cu siguranta nu as purta rochie alba la vreo nunta, nu de alta, dar sa nu ne incurce mirele :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *