Cadoul potrivit pentru ea, de la Belher – descoperă surprizele din perioada sărbătorilor de iarnă

Când vine vorba despre cadouri pentru ea, Belher este reperul pentru femeii sofisticate, dar deopotrivă și pentru cele simple, care înțeleg cât e de imporant să afișeze cu orice ocazie o imagine îngrijită în societate. Bineînțeles, în acest sens e necesară orientarea atenției către produsele de styling și îngrijire potrivite, pentru că look-ul este cel care desăvârșește orice apariție. Pentru cele care nu au fost înzestrate cu un păr bogat și des sau care să crească într-un ritm avantajos, extensiile de păr sunt o soluție de actualitate, deci în acest context și o excelentă idee de cadou.

Extensiile de păr și produsele profesionale de la Belher, pentru cadouri unice în preajma sărbătorilor

Pentru că bucuria să fie pe măsura așteptărilor, descoperă produsele pe care le-a pregătit Belher pentru femeile ce își iubesc părul pe www.belher.ro sau în cadrul celor două magazine fizice din București: Băneasa Shopping City, etaj 1 și Bd. Pache Protopopescu, nr. 16.

Începând cu luna decembrie îi poți face bucuria de a cumpăra extensiile preferate, respectiv produsele favorite pentru îngrijirea și întreținerea părului, cu gift cardul pe care îl poți cumpăra pentru ea. Ai discount de 10% pentru luna decembrie, deci pentru un voucher de 1.000 lei vei plăti 900 lei. Ce cadou poate fi mai potrivit decât să o lași pe ea să își aleagă ceea ce își dorește și știe că i se potrivește? E si mai simplu pentru tine.

Poate că nu știi care sunt tipurile de extensii pe care le preferă. Ar putea fi vorba de extensii păr cusute, păr natural, de extensii cu clipsuri, cu banda adezivă și așa mai departe. Mai e apoi și lungimea pe care o preferă, legat de care din nou nu prea îi poți cunoaște preferințele. Te poți eventual raporta la cele pe care le poartă deja, dar de ce să mergi la risc? Poate intenționează să opteze pentru o schimbare de look cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În acest caz, cardul cadou va fi mai mult decât binevenit.

Dacă e cazul, spre exemplu dacă o interesează cele cusute, îi poți recomanda ca salon extensii cusute București chiar serviciile oferite de Belher Beauty Bar. Poate vizualiza și online serviciile disponibile respectiv servicii adiționale precum întreținerea lor sau tratamente diverse.

Fie dacă știi deci care sunt planurile femeii speciale din viața ta vizavi de podoaba ei capilară și următoarele schimbări la care viseazș, fie dacă întâmpini dificultăți în ceea ce privește alegerea unui cadou care să corespundă cu exigențele ei, un card cadou poate fi salvarea ta. Nu e orice fel de salvare, ci cu siguranță una care o va cuceri.

Poți profita de discountul care se aplică în luna decembrie pentru vouchere pentru a realiza un cadou pentru ea care să îi depășească așteptările. Înfrumusețează-i iarna cu surprize și cadouri de la Belher și fii pregătit să îi primești recunoștința!

Kamy

12 Comments

  1. Nu stiu daca as face un asemenea cadou, doar daca as sti sigur ca doamna in cauza isi doreste extensii de păr. Insa anumite cadouri mi se par riscante, la fel ca parfumurile ori chiar banala ciocolata – nu stii ce i se potriveste celei cadorisite, sau ce nu-i place (ca eu adesea primesc ciocolata cu alune pe care n-o sufăr… 🙂 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *