Ce cadouri poți oferi celor dragi de Paște

Paștele este o sărbătoare importantă pentru noi toți. Pe lângă însemnătatea pe care o are pentru noi toți, ea este așteptată și pentru că ne petrecem mai mult timp în familie cu această ocazie și este un moment prielnic să ne facem cadouri inspirate. Încă nu știi ce să oferi? Eu vin în ajutoru vostru cu câteva idei care vă pot fi de un real ajutor.

Cadoul potrivit pentru soție/iubită

Femeile din viața noastră ocupă un loc important și lor le acordăm cea mai mare atenție atunci când vine vorba de cadouri. Evident că putem să investim o sumă ceva mai mare pentru a le oferi un cadou valoros, dar consider că putem să ne orientăm către cadouri personalizate precum sunt cele de la Raimar. Faptul că sunt personalizate în funcție de preferințe sau cu chipul celor dragi, face cadoul să aibă o valoare sentimentală mult mai mare decât cea materială. Sunt convinsă că oricine ar fi încântată să primească un astfel de cadou.

Cadouri către soț sau iubit

Soțul/iubiul sunt persoanele cu care ne petrecem o mare parte din timp și se presupune că le cunoaștem gusturile. Cred că oricine s-ar bucura să servească cafeaua într-o cană termosensibilă din care să apară discret numele jumătății lui. Să nu mai zic de frumusețea oferirii unui puzzle care să compună o poză cu voi doi și care ulterior poate fi pus pe perete sau de ce nu, un tablou canvas. Idei sunt nenumărate și dacă intrați pe Raimar veți vedea multe idei care vă pot inspira și care să vă conducă la alegerea celui mai potrivit cadou.

Cadouri pentru părinți

Eu nu stau cu părinții mei pentru că mi-am făcut propria familie. Chiar dacă ne auzim și ne vedem zilnic, tot este frumos să le pot oferi cadou Paste. Ei nu mai sunt la vârsta în care să se mulțumească cu poze în format digital și pentru ei o poză fizică cu mine sau chiar cu nepoțica sunt tot ce-și doresc. Părinții nu-și doresc cadouri substanțiale. Ei caută de la noi mici atenții și să vadă că ne-am gândit câtuși de puțin la ei. Ne putem orienta către căni personalizate, perne sau chiar un pix dacă știți că folosesc la job.

Kamy

5 Comments

  1. Cateva idei deosebit de frumoase si la indemana oricui! Mie imi plac foarte mult tricourile personalizate. Cred ca fiecare prieten are un tricou personalizat, cadou de la mine! 😀 Anul asta am sa le iau cani! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *