O nouă comandă FemmeLuxe

FemmeLuxe este un site de haine din Anglia care expediază foarte rapid coletele. În felul ăsta, reușești să intri în posesia coletului cam în 10 zile de la plasarea comenzii. Coletul ajunge la poșta locală și nu mai plătești absolut nimic în plus pentru pachet. De cele mai multe ori coletul are inscripționat numele site-ului direct pe pachet și îmi place mult această personalizare.

Trebuie să recunosc că dintre toate cele 4 piese alese am avut și câteva piese favorite pe care nu regret absolut deloc că le-am ales. Mă gândesc să vi le arăt în funcție de preferințele mele, urmând ca ulterior să vă spuneți și voi părerea și să-mi spuneți dacă vă plac sau nu alegerile făcute.

Rochie neagră FemmeLuxe – Satin Dresses

O rochie absolut superbă. Când spun asta mă refer la faptul că se potrivește perfect pentru femeile gravide sau cu ceva burtică. Nu este foarte mulată pe talie și poate ascunde orice sub această rochiță. Pentru mine a fost opțiunea perfectă la una dintre petrecerile care le-am avut înainte de sărbători. Am combinat-o cu o pereche de dresuri mate și cu o pereche lungă de cizme. În ciuda faptului că am fost puțin cam neagră, mi s-a părut foarte frumoasă și decentă combinația.

Rochia face parte din categoria babydoll mini dress(Co-Ords). Nu mi s-a părut că am fost câtuși de puțin indecentă și chiar mi-a plăcut mult de tot combinația. Cu siguranță o voi mai purta în formula asta. Cred că ar fi fost nepotrivită dacă aș fi combinat-o cu o pereche de dresuri culoarea piciorului. Cred că în felul ăsta m-aș fi simțit și eu puțin cam expusă. Eu port un M european și pentru acest model mi-am luat mărimea L.

Rochie neagră cu curea

Locul 2 este pe picior de egalitate cu locul 3. Poate că o să-mi dați dreptate și voi. Întâi de toate să vă povestesc despre această rochie. Rochia aceasta se așează foarte frumos deși aș încadra-o mai bine în categoria cămașă. Este destul de scurtuță și nu știu dacă aș îndrăzni să merg așa pe stradă. Mi-a plăcut mult cum se așează pe corp. Atât în partea de sus, cât și în cea de jos se așează tare frumos. Se închide cu capse și are o curea drăgălașă în talie. Mi-am camuflat ușor burtica și cu ajutorul acestei piese vestimentare și chiar s-a văzut bine.

Poate că s-ar fi văzut la fel de frumos dacă aș fi purtat o pereche de dresuri mate și cizme lungi. În felul ăsta lungimea nu ar fi ieșit atât de mult în evidență. Oricum ar fi, este un model drăguț. Dacă nu sunteți atât de îndrăznețe să o purtați ca atare, poate fi combinată cu o pereche de colanți.

Cămașă navy FemmeLuxe

Pe principiul culorile închise slăbesc sau subțiază, eu m-am orientat din plin spre acest albastru închis pentru a mă face puțin mai suplă. Acest model de cămașă este încadrată în categoria rochiilor mini(Christmas Party Dresses). Pentru mine aceasta este o cămașă clar. Umerii sunt căzuți și se vede drăguț pentru că o scoate din anonimat și nu pare tocmai o cămașă normală. În partea de jos a mânecii vine strâmtă și o face să arate chiar drăguț. În lateralul acesteia are două bucăți de material destul de late care se pot lega la spate sau în față, în funcție de preferințe.

Se închide în partea din față cu nasturi. Mi-am luat mărimea 12 și mi se potrivește de minune. Acele barete din lateral se pot strânge mai mult sau mai puțin pentru a scoate talia în evidență. Este un model interesant și prețul mi se pare chiar accesibil. Un Glitter dresses mi-a mai lipsit din această comandă.

Cămașă roz FemmeLuxe

În categoria cămășilor interesante intră și această cămășuță care este tare drăgălașă. Am purtat-o exclusiv la poze așa că îmi cer scuze că nu am reușit s-o calc înainte. A fost totul pe o mare viteză și sper să mă scuzați. Cămașa se prinde în talie tot cu un cordon care este separat de bluză adică poate fi purtată și fără. Cordoul are un detaliu interesant în partea din față. Mai exact este un cerc prin care se introduce cordonul și care mi se pare de efect.

Pentru acest model am ales mărimea M/L și mi se pare puțin lărguță. Poate că doar mie mi se pare sau poate că am început eu să mă orientez către lucruri largi și m-am obișnuit să mă scald în haine. Evident că evit lucrurile mulate, dar parcă nici nu-mi doresc să mă îmbrac cu un sac. Chiar sunt de părere că și o femeie însărcinată poate fi sexy.

Vă plac alegerile mele? Ce piesă vestimantară credeți că mi se potrivește cel mai bine?

Kamy

16 Comments

  1. Tare frumoasa e rochita neagra in straturi! Ai ales niste produse faine in comanda ta. Si eu mai am hainute de pe Femme Luxe si sunt faine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *