O nouă comandă Rosegal și un mic wishlist

Comenzile online au început să facă parte din obișnuința mea săptămânală. În fiecare săptămână mai plasez pe câte un site de afară pentru că apar frecvent noutăți care-mi fac cu ochiul și nu pot rămâne indiferentă. Unele produse mi le cumpăr pentru că mi le doresc, iar de cele mai multe ori reacționez la impuls și pe principiul văzut/plăcut, îmi aleg foarte multe chestii. De cele mai multe ori fac alegeri potrivite așa că nu regret nimic.

Rochiile și gențile sunt micile mele slăbiciuni. Îmi place să am șifonierul plin de rochii și să-mi cumpăr foarte multe genți. Știu că sunt mereu apostrofată de către scumpul meu soț care se plânge că nu mai are loc de gențile mele, dar important este să fiu eu fericită pentru că știu că el se alintă! Pe Rosegal am găsit multe modele care mi-au atras atenția și vreau să vă arăt produsele care mi-au atras atenția.

Rochie de ocazie Rosegal-min

Rochie dantelă – click

Această rochie are ceva care mă atrage. Parcă-mi și imagineze cât de frumos cade pe corp și cât de elegantă este. Evident că este potrivită pentru o seară mai specială și cu o anume tematică. Poate că mai potrivită ar fi pentru o nuntă/botez,etc. Având în vedere că este o rochie elegantă, prețul este unul foarte bun și nu aș găsi nimic asemănător în magazinele fizice din orașul meu.

Rochie neagra dantela-min

Rochie dantelă – click

O rochie frumoasă, dar nu la fel de spectaculoasă ca prima. Nu-mi închipui cum s-ar vedea acea dantelă pe brațul gol și dacă nu cumva ar fi fost mai bine ca în partea de sus să fie un fel de corset! Cu toate astea, are ceva care mă atrage și chiar mi-aș cumpăra-o. Am câteva evenimente în următoarea perioadă și nu ar strica să am câteva rochii de schimb.

Rucsac cu libelula-minRucsac – click

Vedeam foarte des în parc mămici cu rucsac în spate, dar până acum nu am îndrăznit să-mi iau unul. A fost suficient să-mi aleg unul ca să-mi dau seama că-mi mai doresc și alte modele. Acest rucsac cu broderie pare cel mai interesant din cele pe care le-am văzut până acum. Îmi place mult și cred că m-am oprit la el.

Geanta dreslily-min

Geantă – click

Aceasta este o geantă tip sacoșă care se poartă pe umăr. Modelul este interesant și este potrivită pentru mai multe outfituri și la diverse combinații vestimentare de tip casual. Costă foarte puțin și având în vedere că dolarul a scăzut, prețul ei este o nimica toată. Dacă nu vreau să o port o pot face cadou și poate este bine s-o iau!

Nu uitați că la sfârșitul acestei luni este Halloween și găsiți pe Rosegal foarte multe oferte care să vă inspire. Până acum n-am sărbătorit în nici un fel. Poate anul ăsta voi face și eu un bostan. Câteva trucuri și idei referitoare la acest eveniment găsiți și aici.

Voi ce planuri aveți de Halloween?

Kamy

27 Comments

  1. Cat imi place rucsacul si geanta plasa!! Adorabile! Si nu sunt nici foarte scumpe. Rochiile nu ti le-as recomanda, cine stie ce materiale au in ele. Nu se vad tocmai ok. :/

  2. Buna ziua. Unde ajunge coletul ? Am in colet care nu stiu unde e si la cine sa sun. Sunt din ilfov

    • Coletul ajunge la posta vamala sau locala. Cel mai bine este sa le scrieti celor de pe site sa vedeti ce spun. Coletul poate dura si 2 luni pana ajunge. trebuie sa va inarmati cu rabdare. Eu nu am pierdut nici un colet. Daca totusi nu ajunge si nu ajunge, vi se restituie banii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *