Comanda Femmeluxe plasată în luna iunie

Luna trecută am plasat o comandă pe Femmeluxe cu câteva lucruri de care am considerat că aveam nevoie la vremea respectivă. Spun asta pentru că am ales 2 treninguri pentru mine și pentru mama. M-am bucurat că am găsit mărimi pentru ambele așa că am profitat de ocazie. Am mai luat încă 2 lucruri pe care mi le-am dorit mult așa că vreau să vă arăt cum îmi vin.

Trening-uri mov(co ord sets) Femmeluxe

Știu că afară este cald, știu că afară nu este de trening, dar îndrăznesc să vă arăt aceste treninguri. Nu știu de ce nu m-am grăbit să scriu articolul ăsta mai devreme pentru că pozele sunt făcute acum câteva zile sau chiar săptămâni aș putea zice. Trecând peste aceste detalii vreau să vă povestesc câte ceva despre alegerile mele. Eu am fost capul răutăților și am venit cu ideea de a ne lua amândouă același tip de trening. Cel mai probabil asta este singura oară când ne vom îmbrăca la fel. Este bine chiar și de dragul pozelor să fim îmbrăcate așa.

Nu pot să vă mint, treningul este ușor vătuit pe interior și este numai bun pentru primăvară/toamnă. Pantalonul se așează foarte frumos pe picior. Este exact ceea ce trebuie și mie mi se pare absolut superb modelul. Bluza este strânsă la mâneci și are un buzunar mare și comun în partea de jos. În plus, bluza are și glugă. eu mi-am luat mărimea 6 și mamei cred că i-am luat 12. Nu știu dacă vă ajută pe voi ca să vă alegeți mărimea și dacă vreți să vedeți mărimea, vă sfătuiesc să verificați tabelul de mărimi.

Trening gri (grey loungewear)cu volănaș

Un alt trening care îmi place tare mult este acesta gri. Pantalonii sunt exact așa cum îmi place mie. Mi-ar fi plăcut să aibă totuși și ceva buzunare, dar asta este. În ceea ce privește bluza aveam ceva emoții. Nu știu de ce mă așteptam să nu se așeze tocmai ok. În pozele de pe site mi se părea că se așează ușor ciudat. În realitate mie mi-a plăcut tare mult cum vine. Are un cordon în dreptul taliei care o ajută s-o delimiteze puțin și un fermoar în partea de sus. Ideea este că se vede frumos și îmi place tare mult.

Pantaloni negri Femmeluxe

Cred că vă puteți da seama cât de mult îmi plac genul ăsta de pantaloni. Majoritatea alegerilor mele au același stil de pantalon. Nu știu de ce, dar îmi dă impresia că modelul ăsta mă avantajează și din acest motiv mă orientez mereu către el. Modelul acesta este subțire și potrivit chiar și pentru vremea asta. Zilele astea au fost niște zile cu ceva mai mult vânt care m-a determinat să renunț preț de câteva zile la pantaloni scurți pentru că mi se părea că se lăsa rece seara.

Mă declar extrem de încântată de achizițiile mele și chiar consider că mi se potrivesc toate produsele alese!

Kamy

10 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *