O nouă comandă pe Gamiss

Într-o perioadă intram foarte des pe Gamiss și cumpăram multe haine de copii. Mi-am luat de pe site niște hainuțe, rochițe și alte chestii extrem de interesante și modele unice. Din păcate, se pare că aceste produse sunt pe cale de dispariție pe site-ul lor. Am mai găsit mult prea puține modele și îmi pare tare rău. Modelele hainelor de pe site mi se par foarte interesante și singurul punct negativ ar fi plata transportului pentru produsele comandate.

Bluza galbena Gamiss-min

Bluză copii – click

Cu toate astea, am găsit vreo 2 bluzițe pentru copii. Vreau să vă arăt doar una dintre ele ca să vedeți cât de specială este. Mie chiar îmi pare rău că nu mai adu haine de copii pentru că eram o mare iubitoare a acestora. Poate că se mai găsesc şi prin oraş astfel de modele doar că eu prefer cumpărăturile online pentru că în felul ăsta economisesc timp.

Cardigan gamiss

Cardigan – click

Iubesc bluzele cu mâneci trei sferturi. La o simplă căutare pe site am găsit acest cardigan. Îmi place că îl pot purta foarte bine cu un maieu pe sub el și se vede frumos și ține și de cald. În aceeași măsură îmi plac și cardiganele mai largi care cad frumos pe lângă corp. Totul ține de preferințe.

Cardigan ieftin-min

Cardigan – click

Cardiganul acesta se află de foarte mult timp în wishlistul meu. Din diverse motive am tot amânat cumpărarea acestuia și când am verificat acum avea un preț de nimic. Mai exact acesta costa 5$. Nu înțeleg de ce pentru că observ că mai sunt disponibile toate numerele. Important este că la prețul ăsta mi-l voi cumpăra negreșit.

Ghete brodate-min

Ghete – click

Ghetele astea m-au fascinat de la prima privire. Arată spectaculos și acea broderie le scot și mai bine în evidență. Prețul este unul extrem de mic comparativ cu orice alte modele de încălțăminte de genul. Nu pot să mă mint și să nu vă zic că atunci când mărim imaginea se vede că nu este cea mai strălucită piele. Eu merg pe ideea că sunt foarte frumoase pentru a fi purtate un sezon și eu risc să încerc pentru că-mi plac mult de tot. Revin cu impresii.

Vă plac alegerile mele de pe Gamiss?

Kamy

11 Comments

  1. Cardigan la doar 4,99$???sunt super preturile,au reduceri.Nu am ceva de la ei,nu stiu prea multe despre ei dar chiar sunt unice articolele.Bluzita de copii chiar este altceva,fetita sigur o va indragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *