Comanda mea Femmeluxe din luna mai

În ultimul timp mi se pare că am făcut alegeri potrivite. Cred că asta m-a făcut să prind încredere și să fac diverse alegeri. Femmeluxe are o diversitate foarte mare de produse și este aproape imposibil să nu găsești ceva care să te atragă sau să-ți placă. Despre alegerile mele de astăzi sunt mulțumită într-o oarecare măsură și asta pentru că mi-am luat o cămașă de lungime medie pe care nu știu cum o voi combina.

Trening maro

Am luat mai multe treninguri de pe Femmeluxe și majoritatea mi-au plăcut mult. Tocmai din acest motiv am zis să mai încerc și alte modele sau în culori pe care nu le-am mai avut. Modelul pe crem, negru sau gri au fost de un real succes și mi-au plăcut enorm de mult așa că am zis să-mi aleg și pe maro unul. Modelul pe maro îmi place foarte mult. Bluza este cu totul și are un buzunar comun în partea din față. Cred că mi-ar fi plăcut mai mult să fi fost ceva cu fermoar. Trecând peste aceste mic detaliu, trebuie să recunosc că bluza este perfectă pentru perioada asta în care vremea este foarte schimbătoare.

Pantalonii îmi vin perfect. Sunt pe picior și strâmți în partea de jos. În plus, au și buzunare și sunt foarte practici. Îmi plac mult cum se așează pe corp și se vede perfect în combinație cu bluza, dar și purtați separat. Eu am ales mărimea 6 care îmi vine bine. Cred că aș mai încerca și modelul grey loungewear.

Bluză vișinie din satin

Eu mi-am mai luat diverse bluze din satin doar că aceasta mi se pare că se așează cel mai bine. În dreptul bustului are ceva încrețituri care o face să fie destul de specială. Are și o bucată de material care poate forma o fundiță în dreptul gâtului. Îmi place chiar și faptul că mânecile se termină cu un elastic. acest detaliu face ca mâneca să fie ușor bombată și să se așeze frumos. Lungimea este numai bună cât să fie purtată la jeanși sau un pantalon elegant, dar și la o fustă. Mi se pare că este un articol vestimentar versatibil și potrivit în foarte multe combinații. Nu este greu de asortat și culoarea este una foarte plăcută.

Bluză aurie din satin

Bluza aurie este cea mai deocheată. Mi se pare o piesă vestimentară care nu prea mi se potrivește. Ar trebuie să fie o cămașă lunguță. Nu știu dacă s-ar vedea frumos în combinație cu un pantalon, fie el de tip colant. Nici în combinație cu o fustă nu știu dacă s-ar vedea frumos și asta pentru că undeva sub sâni aceasta vine strâmtă și cred că nu s-ar vedea bine. Cert este că modelul acesta nu mi se potrivește și cu siguranță o voi dărui cuiva.

Dacă silueta m-ar fi ajutat mi-ar fi plăcut să mă orientez și spre un bodycon dress. Se văd frumos rochiile care urmează linia corpului deși nu sunt tocmai genul meu, dar am văzut foarte multe modele drăguțe pe site. Poate că la aceste adolescente li se potrivesc de minune.

Trening crem

Treningul crem este perfect. Modelul seamănă destul de mult cu cel maro. Diferența constă în modelul bluzei. Bluza este cu fermoar și buzunare laterale. Pantalonii sunt identici cu cei ai treningului maro. Materialul este pufos pe interior și suficient de călduros ca să poată fi purtat pe o vreme mai posomorâtă. Acesta l-am făcut cadou unei bune prietene și trebuie să recunosc că mă bucur de fiecare dată când o văd purtând acest trening. Mă gândesc serios să mai comand ceva din categoria co ord sets ca să-mi aleg și ceva modele de vară.

Ce părere aveți de alegerile mele? Voi ați comandat până acum de pe Femmeluxe?

Kamy

18 Comments

  1. Pe acest site am găsit hăinuțe dragute și de calitate dar și inferior calitative și nu prea frumoase sau poate nu erau pe gustul meu.

  2. Interesante alegerile tale, cel mai mult imi place trreningul din ultimele poze, pe acela l as achizitiona si eu! Sa le porti cu placere!

  3. Treiningul îmi place cel mai mult, camasile din satin nu sunt pe gustul meu, poate și pentru că în adolescență am avut una care se șifona repede și transpiram în ea de parcă eram la saună.

  4. Treningurile îmi plac tare mult și chiar mi-am propus să dau o comandă pe Femmeluxe. Să le porți cu drag pe cele care și se potrivesc și ăți plac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *