O borsetă poate fi cadoul perfect pentru un bărbat

Când vine vorba de un cadou, este destul de greu să alegi și trebuie să iei în calcul foarte multe aspecte pentru ca persoana care-l primește să se bucure cu adevărat și în același timp să-l poată folosi cu drag. Eu așa îmi imaginez că ar putea fi cadoul perfect, dar când vine vorba despre o persoană care are cam tot ce-i trebuie, este mult mai complicat. Pentru o domnișoară este bun un produs de make up, pentru o doamnă o geantă o consider mai mult decât potrivită, pentru un băiat cred că un parfum ar fi perfect, pe când un domn ar fi foarte mulțumit de o servietă/borsetă.

bowtie-2164237_960_720-minCadourile pentru mine reprezintă un subiect delicat. Niciodată nu am știut cum trebuie să mă manifest atunci când primesc un cadou sau chiar dacă am avut acel mult cadou mult dorit, nu am putut să țopăi de bucurie și să mă manifest zgomotos. M-am bucurat extrem de mult în sinea mea chiar dacă la exterior n s-a văzut asta. Mă gândesc că prin acest gest poate că am dezarmat multe persoane.

Desfacem sau nu cadoul în momentul în care-l primim?

Tot timpul am avut această întrebare în minte. Mă gândeam cum să fac să fie bine. Pe de-o parte nu aș fi vrut să desfac un cadou abia primit de față cu persoana care mi l-a dat pentru că nu aș fi vrut să-l pun într-o situație jenantă. Sau mai bine zis nu aș fi vrut să am parte de situații jenante.

Pe de-o parte mă gândeam că ar fi posibil să nu-mi placă și eu să nu pot mima că ador acel lucru și pe de altă parte nu aș fi vrut să se simtă prost persoana respectivă dacă cadoul oferit nu era foarte valoros sau foarte inspirat. Unii preferă să desfaci cadoul și chiar insistă și în astfel de momente nu ai cum să dai înapoi.

Curiozitatea nu mi-a dat pace așa că m-am informat în acest sens și codul bunelor maniere spune că ar trebui să desfacem cadoul. Chiar dacă știu că așa este bine și frumos, recunosc că mai sunt momente în care mă eschivez și prefer să amân momentul.

Cadoul perfect pentru un bărbat

Femeile sunt mai ușor de mulțumit sau cred că ai o plajă mai mare de produse din care poți alege pentru a-i face un cadou. Fie că este vorba de un parfum, un produs de make up, un obiect vestimentar, un set de creme potrivit vârstei sau chiar o geantă, ea oricum va fi mulțumită și șansele ca ea să mai aibă fix același produs este destul de mică.

Un bărbat este mai greu de mulțumit și chiar sunt mai pretențioși ca femeile. Când alegi să-i faci un cadou te gândești inevitabil la un parfum, un aparat de ras, un aparat de îngrijit barba, un aparat de ras performant, o borsetă sau un ceas. Trebuie să ai în vedere multe aspecte atunci când faci un cadou și nu prea poți să alegi la întâmplare.

Borseta cadou

Borseta perfectă

Așa cum femeile folosesc genți, tot mai mulți bărbați folosesc serviete sau borsete pentru a avea la îndemână în permanență documente, telefoane, portofel, chei, etc. Sunt foarte multe lucruri de care un bărbat are nevoie pe parcursul unei zile și s-ar vedea total inestetic să umble cu buzunarele umflate și cu mâinile pline de hârtii. Este mult mai profi să folosească astfel de produse de depozitare care sunt foarte practice și denotă eleganță.

Servieta cadou-minO servietă este mult mai potrivită pentru oamenii de afaceri care sunt nevoiți la în orice moment să aibă anumite acte asupra lor. În felul ăsta actele sunt păstrate în cea mai bună stare și servieta este foarte practică și ușor de transportat.

Kalamos este firma care oferă o plajă largă de astfel de produse care pot fi folosite în interes personal sau drept cadou. Îi puteți găsi aici

Kamy

12 Comments

  1. Eu de fiecare data ofer barbatilor cate un ceas, un portofel, o cravata sau o curea…Ideea este ca e mult mai greu de ales modelul si culoarea exact pe stilul sarbatoritilor.

  2. Intotdeauna mi-a fost greu sa aleg un cadou pentru un barbat, inclusiv pentru sotul meu. Insa ai dreptate, o borseta, un portofel sunt cadouri ce plac barbatilor.

  3. Ha. Deci sa inteleg ca eu actionam conform codul bunelor maniere si nici nu aveam habar. Eu am problema asta de a desface cadourile atunci cand le primesc, iar daca daruiesc insisit sa le desfaca deoarece imi place sa fac cadouri si vreau sa le vad expresia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *