In asteptarea reducerilor de Black Friday

adidasi-le-coq-sportif2-minO încălțăminte de calitate te poate scoate în evidentă. Este de preferat să faci alegeri inteligente și să alegi calitate la prețuri mici. Poate că poate părea absurdă această combinație de cuvinte dar se poate.

Cum faci alegeri inteligente

Adidașii sunt preferații mei doar că de cele mai multe ori mi se pune pata pe modele care au un preț mai puțin prietenos și care depășește bugetul meu. De cele mai multe ori îmi aleg 2 perechi de adidași pe care le urmăresc și le aștept la reduceri. Cel puțin în această perioadă se anunță reducerile de Black Friday și evident că am o listă ceva mai lungă decât în mod normal și sper să reușesc să îmi iau măcar jumătate din produsele pe care mi le-am propus. adidasi-le-coq-sportif-min

Urmărind produsele pe care le dorești ai șanse mari să le prinzi la reduceri. Eu port 37 și am pățit frecvent să găsesc încălțăminte la reduceri și acesta să fie singurul număr disponibil. Nu trebuie decât să am răbdare și să nu reacționez la primul impuls

Cum afli dacă ai făcut alegerea potrivită

Iubesc cumpărăturile online și cumpăr frecvent lucruri din instinct. Dacă văd un produs care îmi place foarte mult și prețul nu este unul tocmai prietenos încep să îl întorc pe toate părțile și să văd dacă acesta merită investiția.

adidasi-le-coq-sportif3-min

Sigur că acum vine inevitabila întrebare: “Cum poți întoarce un produs pe toate părțile din moment ce acesta este online și te mulțumești cu 2-3 poze?” Eii bine da … pe ZorileStore se poate face acest lucru pentru că au un sistem inteligent ca pe lângă pozele aferente fiecărui produs să poți întoarce produsul pe toate părțile și să vezi absolut toate detaliile astfel încât să îți poți da seama dacă acel model este cel căutat.

 Black Friday pe ZorileStore.ro

Reducerile de Black Friday încep pe 18 noiembrie și vine cu reduceri de până la 60%. Dacă totuși nu mai ai răbdare până pe 18 noiembrie poți profita de oferta Early Black Friday prin care poți primi până la 25% reducere la produsul pe care ți-l dorești. Poți trimite un email prin care să soliciți reducerea și să lași linkul produsului ales!

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *