Black Friday bate la usa

adidasi-pepe-jeans2-minAdidașii sunt cei mai practici și cei mai comozi așa că ori de câte ori ești pe fugă sau în pană de idei referitor la ținuta pe care vrei să o porți, poți miza pe o pereche de adidași pentru că ei te vor scoate din încurcătură. Aceștia pot fi purtați atât cu o pereche de jeans dar și cu o fustă. Totul depinde de cât de îndrăzneață vrei să-ți faci outfitul.

Am văzut acești adidași de la Pepe Jeans pentru care am simțit o mică vibrație în suflet. Inițial am încercat să mă amăgesc spunându-mi că nu-mi mai trebuie încă o pereche de adidași dar adevărul este că o pereche în genul ăsta nu am.

De unde poți cumpăra îmbrăcăminte sport?

ZorileStore este un magazin online cu produse sportive pentru toată familia. Aici găsiți cam orice aveți nevoie și prețurile sunt pentru toate buzunarele. Inițial am zis să îi comand și să îmi iau de-o grijă dar am văzut un afiș pe site care preciza că dacă vrei să nu mai aștepți reducerile de Black Friday, poți trimite un mai cu produsul ales și ai șanse mari să ți se ofere o reducere de 25% la acel produs.adidasi-pepe-jeans-minAm luat în calcul toate variantele și m-am gândit că nu am cum să prind o reducere mai mare de Black Friday. Nu știu voi cum sunteți dar mie când mi se pune pata pe ceva parcă îmi este greu să aștept încă o săptămână și într-un final să văd că nu mai găsesc numărul meu. Sunt șanse mari să mă lovesc și de această situație. Am evitat acest gen de neplăceri și am hotărât să îi comand.adidasi-pepe-jeans3-minBlack Friday începe pe ZorileStore pe 18 noiembrie și vine la pachet cu reduceri de până la 60%. Dacă bugetul îmi permite voi mai face și atunci câteva cumpărături. Mi-am făcut câteva idei referitoare la prețuri și produse așa că sunt curioasă ce chilipiruri voi mai găsi. Sincer vorbind am mai văzut și o pereche de adidași Puma care erau tare frumoși dar trebuia să mă hotărăsc asupra unei singure perechi iar aceasta de la Pepe Jeans a câștigat bătălia.

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *