Prima comandă pe All4silver!

Iubesc bijuteriile și în special cerceii. Nu ies din casă fără cercei și îmi place să-mi schimb cerceii în funcție de preferințe, de vestimentație, etc. Foarte rar mi se întâmplă să cheltui foarte mulți bani pe o pereche de cercei. De cele mai multe ori apelez la variante frumoase și ieftine. Nu am nici o problemă să fac cumpărături de genul la prețuri mici și chiar am fost surprinsă când am descoperit bijuteriile de pe All4silver pentru că erau foarte ieftine. Bijuterii la 20 – 30 lei … mi se par de vis!

3 perechi de cercei cu doar 100 lei

Cercei Swarovski în stil baroc sunt în topul preferințelor mele. Mi se pare că se așează absolut superb și sunt potriviți pentru mai multe tipuri de ținute. Apelez destul de des la ei și îmi place că-mi oferă un aer misterios. Tot ce înseamnă metal pe acești cercei este confecționat din argint. Am câteva metale la care sunt ușor sensibilă și îmi provoacă mâncărimi și mi se înroșește urechea. Din fericire nu am pățit nici o neplăcere în urma purtării acestora. Sunt absolut perfecți și chiar nu am ce să le reproșez. Consider că merită din plin cei 38 lei cât am dat pe ei.

Cerceii dreptunghiulari mi s-au părut senzaționali atât pe site, cât și după ce i-am primit. Sunt perfecți aș putea spune. Ei sunt placați cu argint și au o peliculă anticorozivă. Asta îi face să reziste foarte mult timp. În plus, pietricelele arată foarte bine și îmi plac mult cum se așează și la ureche. Ei au venit fără cheiță, dar n-am avut neplăcerea să-mi cadă de la ureche. Aceștia au costat 36 lei.

Cercei rotunzi cu pietre în două nuanțe pot fi alegerea potrivită atât pentru o față alungită, dar și rotundă. Mie mi se par foarte drăgălași, potriviți ca și mărime și modelul este tare frumos. La fel ca cei de mai sus, și aceștia au venit fără cheiță, dar nu a fost nici o problemă în acest sens. Atât pe cheiță, dar și partea rotundă este menționat 925 care să mă  facă să înțeleg că argintul este prezent pe ambele piese și să le pot purta liniștită.

Sunt extrem de mulțumită de alegerile făcute. Sunt curioasă dacă și voi purtați bijuterii din argint?

Kamy

14 Comments

  1. Si eu ador bijuteriile din argint si sunt innebunita dupa cercei!
    In schimb, nu agreez deloc genul acesta de tortita si chiar nu am idee de ce.

  2. Nu am putut sa nu observ nuanta parului, iti sta super bine, cu ce te-ai vopsit?
    Tare draguti cerceii! Iti vin bine toti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *