Detalii despre comanda mea pe Kidlet.ro

Kidlet.ro este un site de haine pentru copii. Am văzut că se găsesc câteva și pentru femei doar că pe mine m-au cucerit cele de 2 copii. Este suficient să ai un copil ca să-ți închipui că-i cumperi cât mai multe haine care mai de care mai frumoase. Nu mai zic cum este atunci când ai o fetiță și vrei să schimbi rochițele zilnic și să fie cât mai cochetă.  Așa am pățit eu și n-am rezistat tentației de a nu da câteva comenzi pe site-ul lor.

Astăzi vreau să vă arăt prima mea comandă Kidlet. Ce am ales? Cum au venit? Cât de mulțumită am fost de ele? Vă povestesc acum

Kidlet este un magazin online care are haine second hand, dar și haine noi! În dreptul fiecărui produs apare starea fiecărui produs. La cele mai multe dintre ele apare “ca nou” și asta înseamnă ca sunt într-o stare excepțională. Sunt adăugate de 2-3 ori pe săptămână stocul de produse și apar mereu lucruri noi. Pe site sunt haine de la firme cunoscute precum Zara, H&M, Benetton, C&A, Esprit, George, etc.

Pantaloni Mark&Spencer

Eu i-am luat foarte multe haine fetiței mele câteva lucruri frumoase foc și am să vă arăt ce i-am cumpărat în ultima comandă! M-am axat pe pantaloni și rochițe. I-am luat mai mult modele de vară. De exemplu, pantalonii de mai sus sunt lejeri și au un elastic și în partea de jos. Sunt lejeri și foarte comozi. Perfecți pentru ieșiri în parc și la plimbare. Preț 19 lei.

Pantaloni H&M

Modelul acestor pantaloni seamănă foarte mult cu primii. Chiar dacă ambele perechi sunt mărimea 116, primii îi vin perfect, iar aceștia îi sunt puțin cam mari. Se știe că H&M are croieli mai mari și ăsta este motivul. Preț 16 lei

Pantaloni trei sferturi George

Mi se pare că ăi stau absolut perfecți acești pantaloni. Îmi plac mult de tot și se văd tare frumos. În plus, mai sunt și de la George. Materialul este foarte plăcut la atingere și Cristinuța a fost plăcut impresionată de ei. Aproape că îi venea să nu se mai dezbrace. Aceștia au costat doar 22 lei.

Rochie H&M

Iubesc rochițele de la H&M și ăsta a fost și motivul pentru care am ales acest brand. Rochița este exact așa cum m-am așteptat. Are un material moale și plăcut la atingere, are buzunare și îi vine perfect fetiței mele. Aceasta a costat doar 29 lei.

Pantaloni cu paiete George

O altă pereche de pantaloni interesantă este aceasta. Are paiete pe bata de jos a piciorului și are o fundiță cu paiete tot în partea de sus. Sunt cu talia joasă și se așează foarte bine. Materialul acestora este subțire și perfecți de primăvară. Aceștia au costat 19 lei.

Salopetă de vară Mark&Spencer

Îmi place culoarea, modelul și felul în care cade aceasta. A costat doar 22 lei

Salopetă H&M – 23 lei

Rochie – 28 lei

Eu am fost tare încântată de acest site și de hăinuțele lor. Chiar sunt de foarte bună calitate, ajung într-o stare perfectă și am prins curaj să dau și alte comenzi pe Kidlet.ro

Kamy

9 Comments

  1. E simpatica foc pustoaica ta, puteti sa va distrati purtand tinute asortate :)) Foarte frumoase tinutele 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *