Informații despre prima comandă la Dropship-clothes.com

Astăzi vreau să vă povestesc despre un site de haine. Comanda pe acest site a venit ca urmare a unor prețuri incredibil de mici. Când vine vorba despre așa ceva sunt ușor reticentă pentru că de cele mai multe ori hainele de pe site-urile chinezești care au un preț mult prea mic, au o calitate … la ghici. Te poți aștepta să primești niște panarămi și să nu fii surprinză că de 2 lei ai primit niște cârpe sau să fii impresionată că de 2 lei ai primit astfel de produse. De această dată mă încadrez în cea de-a doua categorie, dar am să punctez exact despre fiecare produs în parte pentru a ști ce să cumpărați la o viitoare comandă.

Rochie cu paiete aurii

Îmi plac tare mult rochiile și nu am cum să nu fiu impresionată de modelele de rochii elegante. Chiar dacă pot fi purtate destul de rar sau la ocazii mult prea elegante, acestea te pot scoate din anomimat și te pot pune în evidență. Detaliile acestei rochii sunt cu adevărat drăguțe. Pe mâneci are șuvițe de material care se așează frumos, iar pe corp este plină de paiete aurii. Lungimea este una medie și pot să spun că îi dă o eleganță și mai mare prin acest detaliu. Nu mi-ar fi plăcut o rochie mini cu astfel de detalii.

Materialul este ușor elastic și se așează frumos pe corp. Eu am fost mult mai mulțumită de ea în realitate. Mi se pare că se așează frumos. Am plătit pe ea undeva la 20$ și chiar consider că-și merită acești bani. La banii ăștia sigur nu găseam ceva mai bun în magazinele fizice. Eu am luat-o de pe Dropship-clothes.com așa că puteți să aruncați o privire pe hainele lor pentru că merită.

Pantaloni tip colant

În  zilele obișnuite apelez destul de des la pantaloni. Mă simt comod și sunt foarte practici. În plus, o pereche de pantaloni negri poate fi asortată cu orice fel de bluză și asta este un alt mare plus. Acești pantaloni mi-au venit perfect. M-am ghidat după tabelul de mărimi și am făcut o alegere tare bună. Sunt un fel de colanți de fapt. Sunt foarte subțiri și materialul este elastic. Îmi place enorm de mult cum stau pe picior. În partea de jos sunt ușor neterminați. Ai putea spune că le-am desfăcut eu tivul pentru a arăta mai bine, dar în realitate așa este modelul. Aceștia au fost 14$ și îi puteți găsi aici.

De obicei, după site-urile asiatice eu îmi iau mărimea L, chiar dacă port un M european. Pe site-urile asiatice îmi iau un număr mai mare. Aceste aspecte se regăsesc și în tableul de mărimi. Fiind la prima comandă pe site-ul lor chiar am consumtat astfel de informații.

Pantaloni scurți de blug

Pantalonii scurți sunt extrem de practici, mai ales în zilele caniculare. Apelez destul de des la ei atunci când ies cu copilul în parc sau când am mici treburi de rezolvat. Mă simt extrem de lejer și materialul este destul de elastic așa că nu mă ține în nici un fel. Au și câteva rupturi și îi fac ușor deosebiți. Eu am dat aproape 10$ pe ei. Adică am dat destul de puțin pe această ofertă.

Per total sunt extrem de mulțumită de comanda primită. În plus, comanda a ajuns la aproape 2 săptămâni și am impresia că a ajuns direct acasă. Chiar se merită să mai comand lucruri de la ei. Mi-au demonstrat că se poate să găsesc lucruri ieftine care să arate și bine.

Kamy

20 Comments

  1. Rochia e fascinanta, deși consider ca trebuie sa ai silueta pentru a o purta, mie sigur nu mi-ar veni asa bine ca ție! Îmi plac mult pantalonii scurti, sunt super!

  2. Arata superb rochita, dar si restul produselor sunt interesante. O sa arunc si eu un ochi pe site.

  3. Este absolut superba rochia!!! Trebuie neaparat sa intru si eu pe acest site

  4. Arata foarte bine rochia pe tine. Iar de pret nici nu mai vorbesc. China a ajuns fabrica lumii asa ca nu ma mira sa produca si lucruri de calitate la preturi mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *