3 modele de rochii care pot fi purtate la prima întâlnire

Fiorii primei întâlniri sunt de nedescris. În acel moment nu te gândești decât să impresionezi plăcut, să nu fii extrem de elegantă, să nu te bâlbâi, să nu te pierzi în fața lui și să fie o întâlnire reușită. Trebuie să ții cont de toate aceste aspecte ca să gasrantezi o întâlnire reușită deși emoțiile sunt firești și cu siguranță acestea vor avea farmecul lor. De multe ori bărbații au mai multe emoții ca femeile așa că … no stres!

În momentul în care ai stabilit deja întâlnirea pregătirile sunt în toi. Unghiile trebuie să fie impecabile, nici părul nu trebuie neglijat și ultimul aspect ar fi vestimentația. Atunci când vrei să impresionezi trebuie să ai grijă să nu cazi în vulgaritate. Dacă ai un bust generos, nu încerca să porți un decolteu exagerat. Dacă ai un abdomen plet, nu veni într-o bustieră sau dacă ai un fund bombat, nu purta o rochie extrem de mulată pe corp. Toate aceste aspecte nu fac altceva decât să-i distragă atenția și să fie atent la cu totul alte detalii decât cele pe care vrei să i le transmiți.

Eu apelez la Rosegal atunci când vine vorba despre noi achiziții. Știu ce mi se potrivește și cam ce trebuie să am în garderobă. În momentul în care găsesc ceva potrivit mi-l cumpăr și îmi fac loc în dulap pentrufel de fel de ținute.

1. O rochie care urmărește linia corpului

Nu sunt adepta rochiilor mulate de sus până jos, dar această rochie este perfectă pentru persoanele care au un abdomen frumos, un posterior perfect și picioare ferme. Abdomenul nu este pus foarte tare în evidență și consider că așa este cel mai bine. Nu trebuie să ne expunem prea mult din prima. Câteva modele interesante … more here.

2. Bluză cu mâneci trei sferturi

Poate că nu este cea mai inspirată alegere, dar în momentul în care nu vrei să te expui prea mult, o bluză și o pereche de blugi par a fi alegerea perfectă. Bluza are un model ușor diferit față de una clasică și te va ajuta să pari specială. Pentru că bluza este ușor lărguță, ar fi de preferat să apelăm la o pereche de blugi skinny!

3. Rochie roșie

Pentru persoanele care sunt mari iubitoare de roșu, această rochie poate reprezenta alegerea potrivită. Chiar dacă nu sunt o mare fană a acestei culori, se pare că modelul ăsta este exact pe gusutul meu.

Sper că sfaturile mele v-au ajutat în luarea unor decizii și că întâlnirea va fi una de succes

Kamy

9 Comments

  1. Toate cele trei idei de abordare a ținutei sunt interesante însă, prima este cea mai…
    Și ultima arată super, chiar dacă roșul te face sigură dar dă și alt semnal către bărbați 🙂

  2. Imi place rochia rosie, desi extrem de rar port aceasta culoare, mie mi se pare agresiva vizual. Dar imi place, totusi. Intr-adevar, o rochie mulata pe corp practic e ca si cum ai fi fara haine pe tine. Doar un corp perfect arata superb cu o rochie mulata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *