3 modele de rochii care n-ar trebui să-ți lipsească din garderobă

Rochia este acea piesă vestimentară care n-ar trebui să lipsească din garderoba oricărei femei. Este ideal să purtăm rochii cât de des putem. Prin asta ne diferențiam de bărbați și asta ne oferă un plus de feminitate. Diversitatea modelelor este fără număr și nici nu ai cum să nu-ți găsești o rochie care să te avantajeze și care să te pună în evidență. Tocmai din acest motiv vreau să vă arăt câteva modele de rochii în care puteți străluci vara aceasta.

Rochii bodycon

Rochiile bodycon sunt acele rochii mulate sau acele rochii care urmează ușor linia corpului. Consider că acestea sunt printre cele mai sexy piese vestimentare. De exemplu, modelul de mai sus poate fi găsit în categoria womens bodycon dresses și chiar dacă este în varianta mini, lasă la vedere un bust generos și foarte frumos. Nu toate modelele se prezintă așa și multe dintre ele sunt și mai decente. Ideea este că fiecare optează pentru a arăta exact atât cât consideră că trebuie. Nu încurajez vulgaritatea așa că expuneți-vă cu măsură.

Rochii maxi

Rochiile maxi au fost mereu o alternativă potrivită pentru o plimbare pe plajă, pentru o ieșire cu prietenii sau chiar pentru o petrecere. Acestea sunt fascinante prin simplul fapt că o mare parte din corp este acoperită și imaginația multăra poate lucra. O astfel de piesă poate fi purtată de persoane care au o siluetă perfectă sau aproape perfectă. Așa cum se poate vedea în modelul de mai sus este subliniată talia și cred că nimeni nu vrea să arate dizgrațios într-o astfel de piesă. Dacă nu aveți un corp perfect ar fi de preferat să vă reorientați spre un alt model.

Cheap online maxi dresses poate reprezenta cea mai bună alegere dacă ne gândim la rochii maxi ieftine. Suntem interesate de modelul pe care urmează să-l achiziționăm, dar și partea financiară este importantă pentru că ne învârtim în jurul banilor.

Rochii casual

Niciodată nu știi când ai putea avea nevoie de o rochie casual. O rochie care să te poată pune în evidență, dar pe care să o poți purta atât în parc, dar și la job. Sunt acele rochii decente pe care te poți baza când este vorba despre un outfit decent, dar care să te scoată ușor din anonimat. Una dintre modelele de rochii la care fac eu referire este cea de mai sus. Rochia tip cămașă nu are cum să vă dezamăgească.

Voi ce fel de rochii preferați pe perioada verii?

Kamy

14 Comments

  1. Dintre modelele pe care le-ai expus tu nici nu as stii pe care sa o aleg, toate 3 mi se par frumoase in felul lor. Ce-i drept pe ultima cred ca as purta-o cel mai des, dar și cea lunga…

  2. Prima rochie clar oricat mi-as dori, al silueta mea de ”sirena” esuata n=am cum sa o port dar celelalte 2 modele le vreauuu

  3. Toate cele trei modele sunt superbe, însă cel mai des as purta-o pe ultima.

  4. A doua rochie m-a cucerit instant! Este atat de faina! Sper sa gasesc si marimea mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *