3 modele de rochii care nu ar trebui să vă lipsească din dressing

Rochiile au început să intre mai adând în sufletul meu o dată cu dorința mea de a fi mai feminină. Am înțeles că un picior frumos se pune mult mai bine în evidență atunci când este lăsat la vedere. Oricât de mulați ar fi pantalonii, piciorul nu se vede la fel de bine ca într-o rochie. Îmi pare răui că am înțeles acest aspect cam tîrziu, dar mă bucur de niște picioare frumoase și rochiile sunt foarte prezente în viața de zi cu zi.

Trebuie să recunosc că cei de la Zaful sunt responsabili de alegerile mele și de dragostea mea pentru rochii. Site-ul are extrem de multe modele care sunt foarte frumoase, purtabile și, nu în ultimul rând, la modă. Nu ai cum să pleci cu mâna goală de pe site și tocmai din aqcest motiv, vreau să vă arăt câteva modele de rochii pe care pe mine m-au cucerit. Sper să vă încânte și pe voi.

Rochie galbena-minCasual dresses for women

Normal că trebuie să avem și o rochie casual în garderobă. Aceasta se poate accesoriza în diverse feluri și în acest mod poate fi scoasă în evidență mai mult sau mai puțin. Totul depinde delocul în care urmează să ajungem. Dacă folosim rochia la servici, trebuie să ne rezumăm la foarte puține artificii pentru că trebuie să ne facem remarcate prin ceea ce facem, nu ceea ce purtăm.

Retro dress-minRetro Dresses

Moda se schimbă în permanență. Tot timpul revine sau sunt modele vintage care revin în actualitate. Iubesc mult combinația de alb/negru. Să nu mai vorbesc despre aceste manșete albe care mi-au marcat copilăria. Am văzut că acum sunt în tendințe lucrurile vintage sau care par a fi vintage, iar acesta este cel mai bun exemplu al meu. Poate că nu avantajează pe toată lumea acest model, de evidențiere a taliei. Pe site găsiți foarte multe modele în categoria retro și sigur găsiți ceva potrivit corpului vostru.

Rochie inflorata-minFloral Dresses

Zaful floral dresses here ar fi a treia categorie propusă de mine. Vine vara și toată natura revine la viață, așa că o piesă vestimentară înflorată este binevenită. Evident că acum vă propun rochii și, tocmai din acest motiv, vă arăt o rochie care pe mine m-a fascinat. Să nu uitați că o astfel de rochie nu poate fi combinată cu încălțăminte la fel de sofisticată. Ar fi de preferat ca ăncălțămintea și poșeta să fie ceva cât se poate de simplu.

Zaful are și un blog unde vă propune câteva combinații vestimentare și unde vedeți diverse piese vestimentare cum se așează exact pe diverse persoane. Este mult mai bine să vedeți exact cum cade pe corp o anumită piesă vestimentară. Dacă vreți să verificați și voi aceste caracteristici, accesați zaful blog.

Ce tip de rochie vă atrage cel mai mult?

Kamy

16 Comments

  1. Eu nu port rochii foarte des, dar daca trebuie sa aleg una, o aleg pe ultima. Preferatele mele insa sunt rochiile de dantela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *