Rochii lejere de toamnă

Poate că vă gândiți că este puțin cam devreme să mă gândesc la rochii de toamnă, dar când fac referire la ele, mă gândesc la acele dimenți puțin mai răcoroase cu care ne putem întâlni și acum. Nu cred că ar fi o problemă să facem acum achiziții noi în acest sens și că acum putem găsi mult mai multe modele decât la sfârșitul verii. Sunt destul de multe persoane care preferă să-și pregătească garderoba din timp, iar în sezon să achiziționeze doar câteva piese noi.

O astfel de rochie este potrivită pentru o plimbare de seară pe malul mării sau pentru o cină pe plajă. Temperatura scade pe timpul serii atât la mare, cât și la munte și în acest fel avem nevoie să ne luăm ceva mai grosuț la noi. Ar fi de preferat să luăm măsuri înainte de a pleca de acasă și să ne îmbrăcăm cu o astfel de rochie sau să luăm un cardigan pe care să-l punem pe deasupra când ni se face frig.

Rochii de toamna care pot fi purtate seara

În zilele noastre sunt foarte multe pete și există o gămă extrem de diversă din care putem alege. Eu prefer să port rochii de o grosime medie. Nu suport rochiile foarte groase și nici nu mă încândtă ideea de a mă îmbrăca atât de gros încât să nu mă pot mișca. Mereu merg pe ideea unor rochițe lejere și dacă este puțin mai răcoare apelez la rochii strict cu mânecă lungă. Dacă temperatura este scăzută pot completa ținuta cu un trench și în felul ăsta am acel confort termin. Oricum în momentul în care mă îmbrac în rochie este clar că merg într-un loc în care trebuie să arăt țiplă și oricum nu merg să stau în aer liber.

Diferența dintre o rochie de zi și o rochie de seară o poate face modelul. Asta nu înseamnă că o rochie de zi nu poate fi purtată și seara. Dacă schimbăm puțin accesoriile și le asortăm în funcție de locație sau dee personalitate, atunci acestea pot fi purtate cu succes. În acest caz sunt permise și bijuteriile mai proeminente sau ceva mai sclipitoare.

Cum ne putem alege rochia potrivită

Rochiile vaporoase sunt perfecte pentru mai multe momente ale zilei. Mi se pare că oferă o eleganță aparte și sunt de efect. Cel puțin genul ăsta de rochie este mai mult decât decent, dar și ușor sexy. M-am dezobișnuit să port rochii care să mă expună excesiv și din acest motiv prefer decoleturile discrete. Sunt extrem de multe modele de rochii de toamna casual. Chiar avem de unde alege și să ne orientăm în funcție de locația în care urmează s-o purtăm, de gradul întâlnirii și de momentul din zi.

Nici nu trebuie să ne umplem dressing-ul de rochii pentru a ne îmbrăca cu gust. Putem cumpăra doar câteva modele de rochii pe care să le rotim în funcție de cele menționate mai sus. Mola.ro este un ajutor de nădejde și pe site-ul lor găsim cam tot ceea ce avem nevoie. Și, în plus, prețurile sunt accesibile.

Care sunt criteriile după care vă ghidați atunci când alegeți o rochie?

Kamy

7 Comments

  1. Când cumpăr o rochie mi se pare important să fie un model care mă avantajează. De asemenea, dacă e și comodă e un mare plus 🙂

  2. Sunt superbe rochiile selectate de tine, eu le aleg astfel incat sa ma avantajeze desi uneori mai dau si gres daca nu le probez inainte 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *