Inele cu un design elegant

Inelele sunt acele accesorii care sunt extrem de interesante și care pun frumos în valoare o manichiură sau chiar o ținută. Important este ca acesta să fie corect ales și să se potrivească ținutei alese. De cele mai multe ori un inel simplu merge cu orice fel de ținută, dar când vine vorba despre inele cu pietre sau chiar inele cu pietre colorate precum turquosie engagement rings este potrivit doar pentru combinații cromatice de efect.

Inele cu pietre

Inelul de mai sus este exemplul clar că o piatră colorată poate fi potrivită pentru ținute asortate cromatic. Asta și datorită pietrei pentru că dacă piatra aceea turqoaise n-ar fi existat, ar fi fost un inel relativ ușor de asortat chiar dacă pietrele îl fac ceva mai elegant. Alegerea mărimii nu este tocmai complicată. Se măsoară degetul cu un metru și în funcție de tabelul de mărimi de pe site se alege exact ceea ce avem nevoie. Prima dată a fost mai greu, dar după asta totul a decurs mult mai ușor pentru că am prins încredere în a-mi comanda online inele.

Un inel silver moonstone engagement ring poate fi cea mai înțeleaptă alegere dat fiind faptul că acesta este foarte ușor de asortat și poate fi purtat în permanență pe deget. Modelul acestuia poate fi diferit de cel ales de mine. Eu am ales un inel dublu care poate fi mai complicat de purtat pentru persoanele care nu sunt obișnuite. Poate fi ales și pe varianta simplă care poate fi la fel de interesantă.

Mie îmi plac mult modelele din categoria rose gold opal engagement rings. Îmi plac modelele mai altfel și, mai exact, mă simt atrasă de aurul alb și aurul roz. Mi se par niște materiale mai speciale care pot fi mult mai interesante și care ies altfel în evidență. Sunt niște inele mai speciale și chiar mi-aș dori și un set de bijuterii dintr-un astfel de material.

Voi preferați bijuteriile clasice din aur galben sau preferați materialele mai speciale?

Kamy

6 Comments

  1. Nu am mai purtat inele din adolescenta, atunci cand aveam cate unul pe fiecare deget, dar aceste modele sunt intradevar deosebite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *