Cum poți folosi eficient tichetele de vacanță

Tichetele de vacanță sunt potrivite pentru a te bucura de o ieșire în familie. Pare destul de neplăcut să stai să cauți o cazare și când, într-un final, găsești locul potrivit care îndeplinește toate criteriile cerute de tine să nu poți plăti cu tichete de masă. Este cu adevărat dezarmant. Pentru a scăpa de aceste neplăceri, este de preferat să apelezi la site-uri specializate care au alte metode de selecție.

Unde urmează să petrecem vacanța de vară

Consider că nu este devreme să mă gândesc ce voi face la vară. Ar trebui să găsesc cele mai bune oferte și în același timp să pot folosi și tichetele de vacanță pe care le am. Întâmplarea a făcut că o colegă m-a auzit și m-a îndrumat către www.travelminit.ro ! Aceștia au pe site doar locații care primesc tichete de vacanță. În plus, tichetele pot fi trimise prin curier sau prin poștă și rezervarea poate fi făcută fără nici o problemă din timp.

Inițial nu știam către ce locație să mă orientez așa că am ăreferat să sun și să cer consilierea personalului. Mă bucur că am primit oferte bune și locații de top. Una dintre cele mai bune variante propuse a fost La Maisonnette, în Brașov.

La Maisonnette și o vară de neuitat la munte

Chiar dacă marea este mare mea iubire, medicul mi-a recomandat să învăț să iubesc muntele. Aerul curat și temperaturile mai puțin sufocante mă vor ajuta. Îi dau dreptate și știu că-mi vrea binele. Recunosc că soarele îmi face rau și prefer să ascult indicațiile. Tocmai din acest motiv m-am îndreptat către Brașov în acest an. La Maisonnette este o locație frumoasă și are o pozișie foarte bună. Mai exact este în Piața Sfatului. De aici putem pleca într-o plimbare relaxantă prin oraș, putem admira lumea sau putem să ne bem o cafea relaxantă la una din cafenelele de pe această stradă.

Mă bucur c-am descoperit un site în care rezervările online se fac mult mai repede decât mi-aș fi putut imagina și, în plus, plata cu tichete de vacanță prin Travelminit a fost mult mai ușoară decât mi-aș fi putut imagina.

**Articol scris pentru proba numărul 16 a competiției Spring Superblog 2019.

Kamy

11 Comments

  1. Eu nu am tichete de vacanta, dar acum o saptamana unchiul meu m-a rugat sa-i rezerv vacanta de Pasti cu tichete de vacanta si atunci am dat peste Travelminit. Si imi place mult, pentru ca totul a fost rapid, usor si simplu! Il recomand din toata inima.

  2. Site-ul este extrem de util. Sunt foarte multe persoane care trebuie sa foloseasca tichetele de vacanta si site-ul chiar simplifica procedeul de cautare

  3. Sotul are tichete de vacanta. Ma bucur ca am descoperit articolul tau, chiar ma intrebam ce sa facem cu ele sa iesim cat mai avantajos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *