Vacanță pe litoralul Românesc

Vacanța nu este completă dacă nu am măcar câteva zile petrecute pe malul mării. Iubesc să îmi petrec o bună parte din vacanță la mare și să admir frumusețile zonei. Îmi iau oferte mamaia 2017 și le analizez pentru a beneficia de cel mai bun preț și cea mai bună ofertă. De multe ori prețul face diferența și mă ajută să fac cea mai bună alegere.

Litoral romanescRecomandările fac diferența dintre diversele locații

Pentru că am avut parte de experiențe mai puțin plăcute pe litoral, evit să mai plec cu ochii închiși și pentru asta caut recomandări care să mă ajute să mă decid. În momentul în care consider că locația aleasă este cea potrivită pentru așteptările mele și pentru bugetul stabilit, caut să văd cât mai multe recomandări ale persoanelor care au ajuns în acel loc pentru a mă convinge că fac alegerea bună și nu îmi voi strica vacanța pe mici probleme de organizare.

Când mergi în vacanță știi din stat ceea ce ai nevoie. Fie că mergi cu copilul și preferi să aibă locuri de joacă amenajate în împrejurimile hotelului sau ai nevoie de cazare cu mâncare inclusă, trebuie să te orientezi din start către aceste aspecte pentru că oferta este foarte variată.

Alegerea unei agenții cu renume

Agenția de turism către care te orientezi trebuie să fie de încredere și dacă se poate cu renume. Tui Travel m-a convins că are oferte bune și ori de câte ori am nevoie de o vacanță apelez la ajutorul lor. Am prins niște oferte demențiale cu ajutorul ofertelor early booking, dar și câteva excursii last minute la care nici nu visam.

Chiar dacă multă lume susține că un sejur în Mamaia poate ajunge cât o vacanță în afara țării, să știi că excepții sunt și puteți să evitați extra sezonul pentru a putea prinde oferte bune și locații de top. Cu toate că pare greu de crezut, puteți să vă convingeți singuri căutând oferte la începutul sezonului sau chiar sfârșitul acestuia.

Vremea este la fel de bună și la începutul sezonului și prețurile aș putea spune că sunt incomparabile. Eu aplic această metodă în fiecare an și niciodată nu am prins vreme rea sau să am alte probleme datorate vremii.

 

 

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *