Lucruri pe care poți să le faci în vacanță

Vacanța este acea perioadă așteptată cu nerăbdare de întreaga familie, care este momentul nostru de libertate, relaxare și odihnă. Ne facem planuri privind destinația aleasă, locuri pe care să le vizităm, delicii culinare pe care să nu le ratăm și experiențe unice pe care să le putem trăi.

Dacă călătorim în zone înconjurate de ape

Putem alege o vacanță pe o barcă sau putem alege să vizităm Veneția, unde ne putem plimba cu gondola. Călătoritul cu barca nu este costisitor, trebuie să ne facem rezervare din timp pentru o astfel de experientă. Chiar și persoanele care nu știu să înoate pot merge cu barca fără a fi expuse vreunui incident. Nu este periculos nici pentru copii. Echipajul specializat ne oferă vestele, pe care dacă le purtăm corect, ne vor proteja. Veneția este un punct turistic deosebit. O amică și-a petrecut vacanța acolo și pozele cu apa albastră și clădirile medievale m-au impresionat. Este o zonă pe care trebuie să o vizitați. Am înțeles că este interesant de vizitat și iarna pentru că aici au loc carnavaluri. Îmi doresc sa călătoresc în Veneția, să mă plimb, pentru că de aici am primit de la amica mea câteva figurine decorative interesantă. Piețele sunt pline de suveniruri cu mesaje si figurine decorative și oricine trece pe acolo nu pleacă cu mâna goală. Dacă sunteți în căutarea unor cadouri aniversare căsătorie, aceste mesaje decorative pot reprezenta cea mai bună alegere.

Escaladează munții, vizitează pesteri

Aerul de munte este sănătos. Multe persoane aleg să meargă în vacanță vara la munte pentru a fugi de căldura din marile orașe. Mulți dintre turiștii români aleg să meargă în vacanța de vară la mare. Însă, Bulgaria este cunoscută și pentru alte obiective turistice. Peșteră Ledenka este unul dintre locurile de vizitat din Bulgaria. Amplasată într-o zonă montană, peștera este un punct turistic la care se poate ajunge foarte ușor. Ne putem bucura de o plimbare cu bicicleta, alergare, excaladare și alpinism. Am vizitat Bulgaria și am zis că mă reîntorc acolo curând. Ca să nu uit cât de frumoasă este Bulgaria, de aici mi-am adus globuri tip BAR sub forma unui glob pământesc în semn de promisiune că mă voi întoarce aici. Dacă sunteți în căutarea unor cadouri pentru sot poate fi alegerea perfectă. În plus, va fi absolut perfect de folosit în momentul în care aveți musafiri și veți impresiona plin eleganța servirii băuturilor preferate.

Vizitează centrele culturale

India, un obiectiv turistic exotic și plin de viață, nu doar că ne delectează cu imagini frumoase, dar avem mai multe locuri de vizitat: moscheea Jama Masjid din Delhi este un loc pe care merită să o vizităm. La moschee putem avea parte de un pic de liniște departe de agitația deranjantă. Monumentul Chaminar din Hyderabadul alături de vechile moscheei sunt parte din istoria Indiei. De aceea, trebuie să trecem pe aici pentru a descoperi puțin istoria țării. Jaipur, denumit orașul roz, este o zonă plină de strălucire care încântă orice privire. Palatul plutitor, palatul regal sau bazarul din centrul orașului merită vizitate. În India se pune mult accent pe lucruri pictate. De la obiecte de decor la genți și portofele. De aici mi-aș dori una dintre acele genti Anuschka pictate manual. Aceasta ar putea reprezenta una dintre cele mai potrivite cadouri pentru sotie pentru că produsul este de calitate și ea merită tot ce este mai bun.Sunt foarte atrăgătoare și pot deveni un suvenir de suflet din frumoasa India.

Tu ce suveniruri îți dorești să iei din vacanță?

Kamy

11 Comments

  1. Ideea cu globul pamantesc e super, cu siguranta cel ce l.ar primi ar fi foarte incantat.

  2. Întotdeauna locurile pe care le vizitezi sunt reprezentate prin suveniruri ce-și amintesc de ele și au darul să te facă să revii.
    Nu știu alții cum sunt, dar eu, până nu iau cadouri și celor dragi, nu mă las.
    Cât despre destinațiile de vacanță, ideile sunt foarte bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *