Wishlist de primăvară de la Cicilookshop

Femeile nu au niciodată prea multe haine așa că o bluză, o fustiță sau o rochiță în plus sunt binevenite. Eu mă consolez mereu cu această idee. Chiar dacă dressing-ul meu este dordora de haine și caând vreau să plec undeva mi se pare că sunt toal nepotrivite. Mă gândeam să fac cîteva achiziții noi mai moderne și perfecte pentru vremea asta. Încerc să mă încadrez în buget pentru că pe Cicilookshop am găsit multe lucruri drăguțe și încerc să mă limitez puțin.

Sexy tops for women

Bluze potrivite pentru orice fel de ocazie

Mi se întâmplă frecvent ca atunci când trebuie să-mi aleg ceva de pe site să îmi îndrept atenția mai mult spre rochii. Din păcate am mult prea puține bluze și mult prea multe rochii și asta mă face să mă reorientez un pic. Tocmai din acest motiv la această comandă am pus accent pe bluze. Mă gândesc că acest lucru se datorează și faptului că am găsit modele speciale.

În acest moment îmi caut bluze care să le pot asorta cu ușurință cu ținute lejere. Combinațiile cu jeans sunt preferatele mele. Din acest  motiv caut bluze mai deocheate care să mă scoată puțin din anonimat și cu ajutorul cărora să ies ușor în evidență. De exemplu, ambele bluze îmi plac în egală măsură și mi se potrivesc stilului meu vestimentar. Îmi și închipui cât de frumos m-aș asorta eu cu fetița mea cu comanda mea de la Popreal.

women two-piece outfits

Ținutele mamă-fiică sunt în topul preferințelor mele. Acestea sunt de efect și atrag multe priviri, pe lângă faptul că sunt foarte frumoase și îmi dau impresia că persoanele de acest gen oferă o atenție sporită vestimentației lor. Chiar mă gândeam ca anul ăsta să-mi iau și un costum de baie identic cu cel al fetiței mele. Cred că s-ar vedea superb.

Ce părere aveți de ținutele mamă/fiică?

Kamy

11 Comments

  1. Wow ce frumoase hainute! Imi plac aceste seturi mama- fiica, cred ca si pentru mama- fiu, merg excelent! Chiar mi-as dori sa am o camasa cu acelasi model ca a fiului meu. O sa ma uit daca gasesc pe site.

  2. Ce fain cred că e să ai o fetiță și să vă îmbrăcați la fel… chiar că atrageți priviri și fetița – care vrea să fie ca mami, astfel chiar poate fi. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *