Wishlist Dresslily cu articole de vară

În ultimele luni am fost foarte agitată și ocupată și n-am mai apucat să dau nici o comandă pe site-urile mele favorite. Mă tot chinui de ceva timp să plasez o comandă, dar problemele s-au ținut scai de capul meu. M-am mai mobilizat un picuț și am zis că ar fi cazul să încep cu un mic Wishlist. De această dată fac referire la Dresslily și vă voi arăta ce mi-a atras atenția de pe site.

Set doua piese Dresslily-minSet 2 piese – here

Anul trecut mi-am luat 2 astfel de seturi de haine și aui fost senzaționale și de efect. M-a captivat acel model și am îndrăznit să-mi mai doresc și altele. În plus, aceste haine pot fi combinate diferit în funcție de preferință. Ambele pise sunt interesante. Combinația alb – negru va fi tot timpul la putere așa că va fi o reușită cu siguranță.

Bluza de plaja Dresslily-min

Bluză cu broderie – click

Știu că bluzele de plajă nu ar trebui să fie negre. Pe mine modelul ăsta m-a cucerit și îmi doresc tare mult această bluză chiar dacă asta ar însemna să adun tot soarele pe spatele meu. Îmi plac petele de culoare și micile broderii pe care le are. Eu cred că mi-aș dori s-o port cu pantaloni scurți și nici nu mi-ar păsa dacă aceștia s-ar vedea foarte puțin și imaginația unora ar merge ceva mai departe.

Blugi boyfriend Dresslily-min

Blugii boyfriend bărbătești sunt foarte la modă în acest sezon. Cu atât mai mult cu cât aceștia sunt și ușor rupți. Ce m-a pus pe gânduri? Impremeul acela de pe piciorul drept m-a făcut să mă gândesc o clipă că ar fi mai potriviți pentru femei. Parcă și-au mai pierdut puțin din masculinitate, dar asortați corespunzător și în tendințe, se vor vedea frumos.

Blugii rupți și cât mai subțiri sunt favoriții mei. Eu am foarte multe modele de acest gen și mă împac tare bine cu ei. Apelez de foarte multe ori la aceste perechi de blugi când afară sunt ceva mai multe grade în termometre și când refuz să mă îmbrac în fuste sau rochii.

Se pare că cei de afară au înțeles că românii fug să mai plătească transport și preferă să ocolească site-ul, așa că Dresslily are transport. Dacă vreți să plasați o comandă la ei o puteți face fără grijă. Eu îmi doresc să includ în comanda mea și niște accesorii pentru că sunt ieftine și arată bine. Nu ezitați să comandați de la ei. Chiar merită să așteptați o lună pentru comandă.

Voi aveți vreun site preferat de pe care vă faceți cumpărăturile? Ce părere aveți de Dreslily?

Kamy

18 Comments

  1. Foarte rar îmi cumpăr haine online, în general doar când nu găsesc mărimile de care am nevoie în magazin.. Foarte drăguți blugii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *