Un mic wishlist NewChic

Îmi plac comenzile online și nu pierd nici o ocazie să plasez câte una. Îmi doresc să îmi comand diverse chestii și încă nu știu asupra căreia să mă opresc. Cred că am să cumpăr în primul rând produse pentru mine și am să aleg ceva pentru toamnă. Nu știu exact ce dar să vedem împreună produsele care mi-au atras atenția în mod special.

NewChic este un site chinezesc iar comenzile plasate aici ajung după 30 de zile. Trebuie să țineți cont de acest aspect când faceți o comandă pentru că dacă vă luați acum un tricou și vine pentru o lună este foarte probabil să nu mai aveți ocazia să-l purtați și îl veți păstra pentru sezonul următor. Dacă totuși prindeți vreo ofertă specială și merită investiția nu zice nimeni nimic.

trench-crem-min

Trench crem

Îmi doresc de ceva vreme un trench. Acesta poate fi combinat foarte bine cu o fustă și îți faci un outfit superb. Îmi place mult acest model deși acesta aduce mai mult a paltonaș. Aș vrea ceva mai de toamnă.

trench-crem-newchic-min

Trench crem de toamnă

Ulterior am găsit acest model și parcă acesta se apropie mai mult de ceea ce mi-aș dori eu dar și ăsta are acea combinație de crem cu negru ceea ce nu prea mă mulțumește. Am să văd ce aleg într-un final.

bluza-cu-franjuri-min

Pulover cu franjuri

Un alt produs vestimentar care mi-a atras atenția este acest pulover cu franjuri. Îmi place dar î același timp am o teamă ca acei franjuri să nu fie mult prea rari și să fie puțin cam transparentă.

cardigan-rosu2

Cardigan rosu

Când am văzut prima oară această piesă vestimentară aș fi putut să jur că este o rochie ceva mai evazată în partea de jos. După ce am analizat mai bine problema am văzut că de fapt este un cardigan. Pare interesant și mi-ar face mare plăcere să îl port.

Daca vreți să beneficiați de o reducere de 20% puteți folosi codul Arriana.

Kamy

13 Comments

  1. Ce dragute sunt paltoanele!
    Fiica-mea a avut unul cum este cel din poza 2 si acum ma bate la cap sa ii caut un model asemanator, dar pe alta culoare 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *