Ce sortimente ciudate de pizza am mâncat și mi-au plăcut

Adorată de toată lumea pentru simplitatea ei, se spune că prima pizza descoperită a fost Margherita. Numele acesta a fost dat după numele unei regine din Italia și aceasta avea o rețetă extrem de simplă. Cele trei ingrediente, sos de roșii, mozzarella și busuioc, reprezentau o combinație foarte gustoasă. Acest sortiment de pizza a rămas la fel de apreciat și astăzi.

Sortimentele de pizza ciudate, dar delicioase încercate de mine

Îmi amintesc cu drag și plăcere despre pizza mea preferată. Aveam în oraș o pizzerie care făcea un fel special de pizza cu ton și sardine. Pizzeria s-a închis, dar eu încă trăiesc cu gustul plăcut al acelui sortiment. Printre ingredientele pe care mi le amintesc sunt ton, sardină, ceapă și multă mozzarella. Era o pizza destul de grasă și gustoasă în același timp. Avea un gust foarte special de care îmi amintesc cu drag de fiecare dată. Nu am mai găsit nicăieri acest sortiment și clasica pizza cu ton nu seamănă cu gustul pe care mi-l amintesc eu.
Pizza casei se găsește la unul dintre restaurantele din orașul meu care are și pizza livrare la domiciliu. Este specială pentru faptul că este o pizza cu cartofi prăjiți, ceea ce nu vezi foarte des. Aceștia se combină perfect cu pieptul de pui, șunca presată și mozzarella. Totul se combină perfect cu un sos de maioneză cu usturoi.
Pizza Hawaii este o pizza destul de cunoscută pentru majoritatea iubitorilor de pizza. Combinația dintre dulce și restul ingredientelor sărate o face specială. Cred că este singura combinație de dulce sărat încercată de mine care îmi mulțumește pe deplin papilele gustative. Ingredientele sunt foarte simple, dar extrem de delicioase. În afară de ananas mai are șuncă, mozzarella și sos de roșii. Este incredibil cum o pizza atât de simplă poate fi atât de gustoasă. Ultima dată am mâncat-o de la Dodo Pizza și a cea mai bună pizza ever. Blatul crocant și combinația echilibrată de ingrediente m-a făcut să cred că este una dintre cele mai bune alegeri.

De ce am ales să rămân fidelă Dodo Pizza

  • Bucătăria deschisă: oricine și oricând poate intra în bucătărie lor pentru a verifica ingredientele, termenele de valabilitate, igiena și standardele de funcționare. Poți face comanda pizza și urmări online cum se prepară chiar pizza ta. Nu cred că mai există o astfel de transparență la vreuna din pizzeriile existe.
  • Afacerea deschisă: Dodo Pizza oferă cifre despre vânzări, clienți noi, cheltuieli, fluctuația angajaților, metode de instruire, metode de verificare, marketing, finanțe, management, orice te interesează despre bussiness. Mi se pare un lucru absolut senzațional ca o firmă să poată oferi oricui atât de multe lucruri importante despre aceste detalii interne ale firmei.
  • Garanția livrării rapide: Dodo Pizza promit livrarea comenzii în 45 minute și, dacă întârzie, oferă o pizza gratis. Experiența ia făcut să fie profesioniști și să-și asume întârzierile. Mi-ar plăcea ca în loc de scuze să primesc o pizza gratis și asta mă face să-mi îndrept atenția către ei ori de câte ori am poftă de o pizza .

*Articol scris pentru proba numărul 6 a competiției Spring Superblog 2019.

Kamy

13 Comments

  1. Eu nu prea experimentez cand vine vorba despre pizza. Merg in 99% dintre cazuri pe Capriciosa, nu de alta, dar eu sunt destul de pretentioasa la mancare.

  2. De la mic la mare, Dodo pizza face ”victime” 🙂
    Cine nu adoră o felie de pizza, numai gândul la ea și ne face să vrem, dar să mai simți aromele, să vezi ingredientele și blatul… ahhh, deja mi-e iarăși poftă 🙂 O iau din loc spre Dodo.

  3. Ce pofta de pizza mi-ai facut. Cea mai ciudata pizza pe care am mancat-o eu a fost una care avea atat de mult ou fiert, incat nici nu iti dadeai seama ce mananci. :)))

  4. Mie nu imi trebuie ocazie speciala pentru a comanda pizza! In ultima vreme chiar m-am pus pe testat pizza de la mai multe restaurante pentru a o gasi pe cea mai buna :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *