Haine ieftine și modele speciale doar pe FashionMia

FashionMia este un site chinezesc cu haine. Nu sunt tocmai la prima experiență cu acest site și am avut tot felul de experiențe cu acest site. Recunosc că o mare parte dintre ele sunt pozitive și tocmai din acest motiv vreau să vă fac câteva recomandări. Neplăceri pot exista și în magazinele fizice așa că alegerea mărimii potrivite nu mă determină să nu mai comand de la ei. Am găsit multe modele speciale ale hainelor și asta mă determină să revin periodic la ei cu câte o comandă. Vreau să vă arăt ce mi-am comandat de la ei și ce mi-aș mai dori.

Rochii comandate de la FashionMia

Rochiile sunt slăbiciunile mele din ultimii ani. Dacă acum 5-6 ani nu prea mă vedea cineva îmbrăcată în rochie decât dacă mergeam la vreo nuntă sau botez, acum apelez mult mai des la această piesă vestimentară. Mi-am dat seama că este foarte feminină și pot reveni la ea ori de câte ori nu știu către ce să mă orientez. Mi-am făcut o colecție generoasă de rochii de la cele de ocazie, la cele casual.

Cel mai des îmi îndrept atenția spre rochiile elegante. Asta poate și pentru că sunt mult mai glamour și îmi sar mult mai repede în ochi. De această dată rochia galbenă pe care am găsit-o în categoria cheap clothes online. Nu cred că puteam să fac o alegere mai bună. Chiar se vede foarte frumos rochița și îmi doresc să se așeze la fel de bine pe mine ca pe acest manechin.

Rochia înflorată este absolut superbă și perfectă pentru primăvara asta și pentru temperaturile ridicate din ultimele zile. Se potrivește unei siluete subțiri și cred că nu avantajează persoanele cu câteva kilograme în plus. Îmi doresc și eu să mai dau jos câteva kilograme și îmi doresc să se așeze frumos.

Ce îmi mai doresc eu de pe FashionMia

Este aproape imposibil să n-am eu câte o dorință. Mereu îmi doresc haine noi și când intru pe site caut mereu piese vestimentarecare să mă avantajeze precum aceste cute jumpsuits. De curând am început să port și roșu. Până acum  îmi era străină această culoare. Mi-am ales salopeta de mai sus pe care mi-o doresc mult de tot. Lista mea este extrem de lungă doar că pentru moment doar aceasta se află pe lista mea.

 

Aștept cu drag și nerăbdare să-mi spuneți ce părere aveți de alegerile mele și care dintre aceste 3 piese vă place cel mai mult?

Kamy

9 Comments

  1. Arată foarte bine hainele, daca sunt asa si in realitate sunt chiar grozave.
    Si eu am avut experiente diverse cu site-urile asiatice, stiu cum e

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *