Haine de dama VestityOutlet

În ultimul timp tot mai multe magazine online cu haine au invadat internetul. Apar în permanență dar nu am auzit nici unul să se închidă sau nu am acordat eu suficientă atenție magazinelor noi deschise. Mă uit după magazinele noi pentru că ei merg pe un alt stil de produse. Nu sunt ca magazinele mari care au stocuri infinite și multă marfă pe stoc. Merg pe ideea că magazinele noi merg pe alt gen de produse. Magazinul este nișat pe haine femei.

vestity-outlet-992-1000x1000-minHaine Femei – Vestity Outlet

Afară vremea s-a cam stricat și toamna și-a intrat în drepturi. A venit cu ploi și vreme rece și parcă mai ieri mă plângeam de zilele călduroase și dorința mea de a sta cât mai mult la aer condiționat. De acum nu mai putem ieși îmbrăcate lejer, ci va trebui să ne pregătim pelerinele de ploaie și de ce nu și paltonașele puțin mai grosuțe.

Zilele astea mă tot gândeam ce pulovere mai am și am ajuns la concluzia că aș mai ave a nevoie de câteva. În plus am făcut o fixație pentru rochiile care erau tricotate. Îmi doresc să îmi iau și eu una. Observ că pe site încă nu au adăugat produse de toamnă. Cred că și ei au fost luați prin surprindere de această vreme schimbătoare. Ieri erau 30 de grade și astăzi au fost 15. Eu nici măcar nu am ieșit vreun pic din casă.

Un alt obiect vestimentar de care aș mai avea nevoie este de un sacou un pătrățele și unul uni într-o culoare cât mai închisă. Sacourile sunt cele mai potrivite de mers la muncă și eu chiar de așa ceva am nevoie. Nu știu de ce dar nu pot purta costume din acelea compuse din sacou și fustă. Mă gândesc că acelea sunt pentru un alt interval de vârstă. Eu prefer să le combin diferit sau chiar să combin sacoul cu blugi sau pantaloni de stofă. Mă înțeleg mult mai bine cu pantalonii. Mă simt mai comodă și mai lejeră și de ce să nu recunosc, parcă am mai multă încredere în mine.

Dacă optați și voi pentru a combina diferit pantalonul și sacoul trebuie să țineți cont de cum asortați culorile pentru că prea multe culori pe noi nu dau bine. Recent am citit un  articol referitor la combinarea culorilor în vestimentație. Dacă vreți să vedeți articolul puteți intra aici.

Cred că am să intru în depresie cu vremea asta. Și așa îmi este greu să accept frigul și vremea urâtă dar când mă trezesc dimineața și mă uit pe geam și văd apă peste tot și o vreme atât de schimbată față de ziua de ieri cred că nu îmi revin prea curând. Nu vreau să mă gândesc la săracii copii care trebuie să meargă la școală. Vă doresc o săptămână ușoară tuturor șoi sper să nu vă fi influențat negativ cu aceste stări pe care le am eu în acest moment. Mai bine zis vă doresc spor la shopping. Ce poate fi mai frumos ca afară să plouă și să vină curierul cu o comandă mult dorită.

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *