Schimbare de look și haine noi de la Rosegal

Rosegal este unul dintre site-urile pe care m-am axat în ultima perioadă. Am găsit tot felul de produse pe care le-am cumpărat din curiozitate sau doar pentru că îmi trebuiau. Astăzi vreau să vă arât câteva lucruri complet diferite și un look cu totul special. Nu-mi aduc aminte să fi avut breton vreodată. Poate prin copilărie am avut un fel de breton. Așa că vreau să vă arpt un strop de roșu , un pic de roșcat și o altă atitudine.

Red hair – link

Geacă – link

Rucsac  – link

Astăzi vă arăt un altfel de look. Până acum eram blondă și … dintr-o dată apar roșcată. Îmi doream mult să încerc o perucă. Vedetele de astăzi se tot schimbă și ba au părul scurt, ba lung, ba brunet, ba blond și tocmai asta m-a făcut să-mi doresc o schimbare. Nu de puține ori am spus aici că îmi doresc o perucă. Mă bucur tare mult că mi-am satisfăcut curiozitatea. Cam în aceeași perioadă mi-am luat una brunetă cu cărare pe mijloc care arată destul de dubios. Aceasta, roșcată, mi-a plăcut tare mult cum se vede. A fost interesantă experiența cu breton, culoarea m-a uns la suflet și, în plus, a fost perfectă pe frigul de afară pentru că îmi ținea de cald. La spate are un fel de baretă care se poate așeza bine pentru a putea să fie fixată cât mai bine.

Geaca bomber roșie a fost o provocare. Îmi plac genul ăsta de geci și nu puteam să nu încerc și eu această combinație. Mi s-a părut drăguță combinația dintre parul roșcat și geaca roșie.

Pentru a avea un strop de roșu cam peste tot am asortat ținuta cu un rusac care este mare și suficient de practic. Interiorul este încăpător și mi se pare numai bun pentru mine. De fapt a fost un fel de dragoste la prima vedere între mine și el și am zis că trebuie să fie al meu. În ultimul timp am devenit o mare iubitoare de rucsacuri așa că unu în plus nu are ce să strice.

Kamy

19 Comments

  1. Ce schimbareee!! Si mie mi-ar placea sa incerc peruci…. Modelul de geaca imi place tare si rucsacul e foarte fain( ador toate modelele si culorile de rucsace) .

  2. Ador schimbarea ta, iti sta foarte bine roșcată,imi place foarte mult tinuta tamai uimit

  3. Foarte faina peruca!! Te prinde bine modelul si culoarea chiar daca sunt obisnuita sa te vad blonda. Imi place mult si geaca rosie! Tare vesela.

  4. Eram sigura ca este peruca de cand te-am vazut, te schimba foarte mult si merita incercata asa din cand in cand, imi place si tinuta ☺️

  5. Chiar iti sta foarte bine!Ma tot uitam la pozele recente si nu intelegeam de ce esti inca blonda pt ca te vazusem roscataacum am inteles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *