Hainele de copii ieftine și modele unice pe Popreal.com

Iubesc părinții care pun preț pe felul în care-și îmbracă copiii. Asta înseamnă că se respectă și pun preț pe aspectul fizic al acestora. Nu acuz pe nimeni și știu că nu toată lumea are posibilități să cheltuie o avere pe haine, dar sunt și persoane care au posibilități și pur și simplu neglijează acest aspect. Eu îmi doream foarte mult o fetiță pentru că o și vedeam îmbrăcată doar în rochițe și cu 2 codițe. Dorința mi s-a îndeplinit și eu sunt mereu în căutarea celor mai frumoase hăinuțe. Recent am descoperit Popreal.com și acesta îmi îndeplinește toate dorințele din punct de vedere vestimentar.

Geaca fetite popreal-min

Newborn baby jackets

Am găsit site-ul Popreal.com absolut accidental la o simplă căutare haine copii pe google. Am fost tare încântată de hainele pe care le-am văzut pe site și prețul acestora este foarte accesibil. Comparativ mai mic decât hainele pe care le găsesc în magazine. De mărimi nu-mi fac griji. De câteva ori am dat greș și am luat haine mai mari, dar mai mici nu prea s-au nimerit. Este drept că în momentul în care ți se pune pata pe un model vrei să îl poarte sezonul ăsta, dar asta este.

Costum de baie mama fiica-min

Matching family swimwear

Hainele mamă-fiică au fost tot timpul în topul preferințelor mele. Oricine își dorește să aibă acceași ținută cu copilul și trebuie să recunosc că până și eu, care sun t femeie, întorc capul după o astfel de ținută asortată. Surprinzător, pe acest site prețurile pentru aceste haine nu costă o avere. Sunt prețuri bune pe care nici măcar pe site-urile românești nu le găsești.

Rochie mama fiica-min

Rochie mamă/fiică

Nu m-a lăsat sufeltul să nu vă arăt și acest set de rochii. Mi-ar fi plăcut să găsesc și rochii mai de zi și nu din acestea de plajă. Poate că n-am căutat eu suficient de bine. Cert este că îmi preăgtesc o nouă comandă pe site și abia aștept să-mi umplu coșul de bunătăți care mai de care mai interesante și mai frumoase.

Vă plac alegerile mele? Voi de unde cumpărați haine de copii?

Kamy

19 Comments

  1. Seturile astea mama fiica sunt superbe, costumele de baie, la fel. Cred ca o sa iau si eu ceva cu cea mica, mi se par asa dragute fiind la fel

  2. Hăinuța galbenă este adorabilă! Cei mici ar trebui să fie răsfățați mereu cu haine cât mai colorate și plăcute de purtat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *