Haine ieftine doar pe Gamiss

Gamiss este un site de pe care am cumpărat multe haine pentru copii. Îmi pare rău că nu se mai axează pe acest segment pentru că îmi plăceau mult hainele lor. Acum am căutat diverse lucruri pentru mine și am găsit câteva lucruri la promoție. Nici eu nu știu cum am dat peste ele, dar am lucruri foarte ieftine.

Zaful outfit-min

Bluză – click

Ghete – click

De exemplu, pe bluza de mai sus am plătit doar 5$. Când pe site mai rămân doar câteva produse de la un anumit produs, acesta intră la reduceri pentru a se termina cât mai repede stocul. În mod normal, această bluză costa 20$ și eu am luat-o cu 5$. Chiar merită să vânez astfel de oferte pentru că plătești o sumă foarte mică pentru un produs foarte bun.

Bluza este asimetrică în partea din față și se închide cu niște nasturi falși. Aceștia nu se deschid. Sunt doar de decor. Materialul este foarte bun și s-a comportat foarte bine la cele 4-5 purtări avute. N-a dat semn de scămoșare sau alte neplăceri. În plus, materialul este moale și pufos. Chiar dacă nu am purtat nimic pe dedesubt, nu m-a deranjat deloc.

Despre ghete am scris un articol distinct. Mi-au plăcut mult și chiar dacă au fost puțin mai deocheate și mai încărcate mi s-a părut că se potrivesc cu restul ținutei. Am purtat această ținută în drumul meu de la Galați la București și m-am simțit tare bine și au fost foarte comode hainele alese.

Vă place puloverul meu de la Gamiss?

Pulover calduros-minWinter outfit-min Bluza Gamiss-min Think pink-min

Kamy

15 Comments

  1. Wow! Nu-mi vine sa cred cat de putin ai platit pentru hainele astea. Merita sa cumperi online.

  2. Au niste rochite foarte frumoase. Cunosc site-ul. Ma mai uit din cand in cand pe el. Nu am comandat insa niciodata, in primul rand pentru ca sunt din afara. Apoi, pentru ca nu obisnuiesc sa cumpar haine online. Mi-e frica sa cumpar ceva fara sa probez.

  3. Eu nu-s neaparat in cautare de haine ieftine, ci de haine bune. Daca sunt de calitate, bugetul se mareste, caci prefer sa am mai putine dar mai bune. Bineinteles, nu intotdeauna pretul reflecta calitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *