Cei mai ieftini brazi artificiali doar la ManiaMall

Crăciunul este una dintre cele mai iubite sărbători. Este momentul în care toată lumea se strânge la masă și uite de problemele de peste an. Este acel moment când copiii se bucură de cadouri și inclusiv cei mari își fac cadouri între ei. Nu trebuie să fie cadouri substanțiale. este suficient să primiți ceva și să aveți un mic zâmbet pe față. Evident că această sărbătoare n-ar avea nici un farmec dacă în casă nu am avea un brad.

Brazi artificiali-minBrazi artificiali sau brazi naturali

Ambii au farmecul lor. Este plăcut să ai un brad natural în casă și eventual să intri î casă și să simți miros de coji de portocale și de brazi. Aceste 2 mirosuri te duc cu gândul inevitabil la Crăciun. Problema este că în ultimul timp nu știu ce se întâmplă cu brazii noștri și aceștia nu mai au mirosul de odinioară. Cred că și aceștia au fost modificați genetic și doar cei de pe munte mai au acel miros specific despre care vorbesc eu.

Brazii artificiali sunt în primul rând ecologici. Nu este nevoie să se taie în fiecare an un copac pentru mica ta bucurie de o săptămână sau două. Acesta poate fi folosit ani la rând pentru că nu se degradează în nici un fel. Poate se mai scutură ușor, dar pot fi folosiți chiar și 10 ani la rând fără nici un fel de probleme. Brazii artificiali se pot alege în funcție de desime. În felul acesta poți avea acel brad din poveste. Foarte bogat și fără să ascunzi partea care nu este tocmai estetică cu spatele la perete.

Dacă stai să faci diferențe între prețurile celor 2 brazi, cu siguranță brazii artificiali câștigă detașat. Brazii naturali sunt suficient de scumpi, iar la ManiaMall prețurile sunt cu discount semnificativ. În felul ăsta nu cheltuiești o sumă exorbitantă pentru un brad și investiția se merită din plin.

Împodobirea bradului în primele săptămâni din decembrie

În momentul când în familie apare un copil, atunci bucuria Crăciunul este cu atât mai mare. Ești curios să vezi reacția copilului în momentul în care vede bradul, când vede cum se împodobește și cum începe să prindă viață. Îmi place să împodobesc bradul și în același timp să ascult colinde. În felul ăsta îmi intru în atmosferă și trăiesc mai intens clipa.

Până acum făceam bradul cu o săptămână înainte de Crăciun. Consideram că este suficient de devreme chiar dacă aveam mulți prieteni care făceau bradul în Ajun. Fiecare face cum consideră și cât de devreme simte să facă acest lucru. Eu am tot citit despre familiile cu copii și am văzut că ele încep să împodobească bradul începând cu 4 decembrie anul acesta. Vor să se bucure cât mai mult de el și copiii să-l admire cu drag aproape o lună.

Cei mai ieftini brazi artificiali doar la ManiaMall

brad-de-craciun-artificial-verde-natural-austria-220-cm-si-suport-cadou--min

Tocmai din acest motiv eu am apelat la magazinul online ManiaMall care se ocupă și cu așa ceva printre altele. Am găsit aici cei mai ieftini brazi. De exemplu, bradul de mai sus mi se pare absolut perfect. Mai mult de atât nu-ți poți dori. este clar că nu am să găsesc niciodată un brad natural care să arate atât de perfect precum acesta. Bradul are 220cm și costă 185 lei. În plus, la achiziționarea acestui brad artificial, se oferă și un suport de brad cadou. Cred că prețul este unul foarte avantajos, având în vedere că este suficient de înalt și foarte bogat.

brad-de-craciun-artificial-canadian-cu-ramuri-ninse-220-cm-si-suport-cadou--min

Acesta are vârfurile alte ca să dea impresia că a fost nins. Este un model ușor diferit și pentru persoanele care vor să iasă ușor din tipare pot alege un brad de genul sau chiar unul alb. Sunt foarte frumoși toți brazii și din ce-am văzut eu, se pune accent pe calitate. Ca să vă convingeți de cele spuse de mine, puteți citi și acest articol.

Mai multe detalii despre site și poze actualizate găsiți pe facebook ManiaMall sau Sebeș pe Str. 1 Mai, Nr. 314.

Către ce fel de brad vă veți îndrepta atenția anul acesta?

Kamy

14 Comments

  1. sunt frumosii bradutii naturali dar imi este mila de ei…prefer brazii artificiali,sunt deosebiti si la un pret ok si ii pot folosi pe parcursul mai multor ani.

  2. Ai dreptate… bradutii naturali miros superbbb dar si eu sunt pro brazi artificiali si vad ca cei de la Mania Mall au preturi foarte bune pentru braduti! 🙂

  3. Eu clar imi iau artificial, dar inca nu stiu de unde. Am unul din anii trecuti, dar este alb. Anul asta simt nevoia sa-l schimb :D. Abia astept.

  4. Cred ca anul acesta trecem si noi pe brad artificial. Am avut si la ghiveci, dar cred ca e cea mai buna optiune.

  5. Anul asta cred ca voi opta pentru un bradut alb. Mereu l-am avut verde, artificial desigur, asa ca de data asta, vreau sa mai schimb un pic atmosfera ^_^

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *