Ce înseamnă să faci videochat? Art Studio îți explică

În România este foarte ușor să-ți faci o impresie greșită despre videochat. Mass media difuzează informații greșite, prietenii și cunoscuții vorbesc doar din auzite și în general opiniile despre acest subiect sunt mai degrabă negative. În realitate, însă, videochatul este o activitate cât se poate de legală, iar viața modelelor de videochat de la noi din țară nu este deloc grea.

Cum ajungi un model de succes

A face videochat înseamnă a discuta cu diverse persoane din străinătate (în special din America) prin intermediul webcam-ului. Cu cât îți vei atrage și fideliza mai mulți membri, cu atât vei deveni un model mai de succes și vei câștiga mai mulți bani. Pentru a ajunge un model căutat ai la dispoziție multe tactici, deja cunoscute de modelele cu experiență și ușor de învățat de începătoare. Evident, contează mult aspectul fizic, însă în egală măsură contează personalitatea, inteligența, șarmul personal și cunoștințele avansate de limba engleză.

Ce înseamnă să fii model Art Studio

Modelele Art Studio de la exemplu au un job relaxant, care le aduce satisfacții materiale și personale, au un program flexibil care le permite să aibă o viață personală satisfăcătoare, își pot face planuri de viitor și devin persoane puternice, capabile să-și ia propria viață în mâini. Multe dintre modelele noastre de succes sunt femei de afaceri puternice, multe și-au îndeplinit visul de a avea propria casă sau propriul autoturism de lux. Evident, poți opta să faci orice altă meserie, însă viața de lux a modelelor atrag tot mai multe tinere către acest domeniu. La noi vin la interviu fete din toată țara, care vor să-și construiască un viitor. Totuși, nu toate studiourile sunt serioase, așa ca ai mare grijă unde te angajezi.

Cum alegi studioul unde vei lucra

În general, un studio premium se evidențiază de celelalte prin seriozitatea cu care abordează fiecare aspect al activității, începând cu  punctualitatea la interviul de angajare, și până la condițiile de lucru din studio. La Art Studio nu vei avea suprize: studioul e super amenajat, plățile se fac la timp, ai parte de training și ședință foto inițială, echipa te va sprijini cu tot ce ai nevoie pentru a începe cu dreptul.

Noi te așteptăm la interviu pentru a vedea dacă putem lucra împreună.

Kamy

13 Comments

  1. Fiecare are dreptul sa aleaga ce cariera profesionala vrea sa urmeze, depinde desigur de preferintele fiecaruia

  2. Videochatul e un domeniu pentru cele indraznete si sigure pe ele si chiar daca nu cred ca e o meserie pe termen lung, te invata sa iti pui in valoare atuurile si sa seduci.

  3. Pentru că video-chat-ul cel ”hulit” a pătruns mai repede la noi și mai agresiv, a rămas percepția proastă.
    Cine știe, cunoaște! Video-chat înseamnă muncă, inspirație, răbdare și pasiune ca în orice domeniu.

  4. stiu cateva persoane care practica asa ceva si nu le este deloc rusine, sunt multumite de castig

  5. Eu zic ca fiecare e liber sa aleaga ce vrea sa faca in viata. Sunt multe fete care opteaza sa faca videochat si ar trebui sa fie doar alegerea lor, nu a celor din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *