Boys Jeans Outfit Zaful

Mmmm da …. încep astăzi prin a vă spune că nu este una dintre cele mai bune zile ale mele. Am vrut să-i fac o bucurie scumpului meu soț și să-i cumpăr ceva de pe Zaful. Noroc că pe site se găsesc acum și XXXXXL așa că am putut să găsesc ceva potrivit și pentru el. Știam din start că el este al naibii de mofturos, că sunt șanse foarte mari să nu-i placă, dar nu puteam să trec peste dorințele lui. Mai mult a fost atras de faptul că eu îmi cumpăr mereu haine și sunt mulțumită cam de fiecare dată.

Geaca de blug-min

Geacă – click

Blugi – click

În primul rând vreau să vă spun din capul locului că el este mare din toate punctele de vedere. Nu am să vin cu datele exacte, dar vreau să vă spun doar că geaca este 5XL în condițiile în care el poartă XXL în mod normal. Acest lucru nu trebuie să vă sperie. Și eu am pățit să-mi cumpăr haine cu mult mai mari față de mărimile europene. Geaca are un model interesant și chiar o găsesc un pic rock style. Nu este tocmai genul lui, dar pe site i se părea că se așează altfel.  Eu aș zice că este identică.

Blugii îi vin perfect. Dacă vreți să faceți o achiziție în acest sens, nu uitați că tabelul de mărimi este sfânt. După el m-am ghidat în momentul în care i-am ales mărimea. De exemplu, el a avut mărimea 40, dar depinde mult de talia fiecăruia. Pe site vedeți și lungimea blugilor. Soțul meu are 1,95 și îi vin foarte bine în partea de jos și nu îi sunt scurți deloc. Chiar sunt foarte potriviți și vă recomand să verificați blugii bărbătești.

Geaca Zaful-min Blugi Zaful-min Blugi Zaful grosi-min Geaca de blug zaful-min

Kamy

17 Comments

  1. Eu de multe ori am vrut sa-i iau fiului meu cate ceva. Ultima data aveam de cumparat ceva in valoare de 40 $ si el si-a ales o geanta laptop fix de 40 $ care acum zice ca, ba e prea eleganta, ba ca e de deama. Deci, nu mai pupa nimic 😀

  2. O sa ma uit împreuna cu soțul, de obicei își comanda singur hainele pentru ca este foarte pretențios la material.

  3. Si eu i-am luat sotului meu o pereche de blugi de aici si i-au venit perfect. La fel ca al tau. este tare pretentios, dar i-au placut!

  4. Imi place outfitul, blugii sunt clasici, insa geacaaaaa …. geaca e pe placul meu. As vrea sa reusesc si eu sa l conving pe al meu sot sa poarte asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *