Airsoft – jocul care face furori în 2018

Când urmărim un serial sau vizionăm un film, se întâmplă să asociem cu persoanjele din episoade. Nu de puține ori, mi-am imaginat, cum ar fi să putem trăi o experiență asemănătoare celor din filme. Îmi plac mult fimele de acțiune. Sunt palpitante și ne țin cu sufletul la gură. Multora dintre noi ne place să fim justițiari și să luptăm cu personajele negative pe care să le înfrângem. Pe piața produselor de gaming au pătruns foarte bine pistoale airsoft. Parte componentă a Airsoft – un joc foarte interesant care se bazează pe reguli și care este destul de interactiv. Acest joc pare să fie senzația anului 2018.

airsoft-3165133_960_720-minCe trebuie să știm despre Airsoft

Originar din Japonia, acest joc a fost special creat pentru pasionații de arme și jocuri care implică folosirea de arme. Airsoft nu este un joc periculos, utilizează bile de plastic și funcționarea lui se face cu un sistem de propulsie automatic electric gun. Jocul a pătruns foarte bine în rândul pasionaților din țara noastră. Acest joc oferă oportunitatea de a face mișcare, de a avea parte de o experiență inedită și strategie militară. Cu un astfel de joc nu ai cum să te plictisești.
Jocurile cu pistoale airsoft nu se compară cu  jocurile pe televizor, cele de pe telefonul mobil sau calculator. Acest joc oferă o trăire aproape reală, înlătură sedentarismul și este destul de distractiv. Jocul anului 2018, Airsoft presupune folosirea unor echipamente de genul celor militare pentru că experiența să fie cât mai aproape de realitate. Pistoale airsoft folosite în joc sunt replici fidele ape armelor adevărate, dar a căror utilizare nu are nici un fel de consecințe negative. Bilele pistoalelor nu rănesc victima sau persoanele care urmează să fie împușcate.

Mitraliera airsoft-minCum se joacă Airsoft

Airsoft simulează o scenă de luptă sau un scenariu militar. Pentru a fi cât mai palpitant și interesant este nevoie de pistoale airsoft și haine de camuflaj de pe Airsoft6.ro. Există mai multe feluri de a juca acest joc. Important este să fie un număr mai mare de participanți la joc, un minim de 20 de persoane ar fi ideal pentru o mai bună interactivitate. Airsoft este un joc care permite jucarea lui în interiorul unei clădiri sau în spații deschise, cum ar fi păduri, munți, dealuri sau pe câmpie. Ochelarii fac parte din echipamentele personajelor jocului și sunt necesare pentru a proteja ochii de eventuale mici incidente. Ceea ce este de apreciat la acest joc este că nu se impune vreo aprobare specială sau vreo autorizație de la poliție. La noi în țară, jocul poate fi practicat pe terenuri izolate, virane sau dezafectate. Aici nu se plătește vreun preț de intrare și nu există vreun risc de rănire a participanților la joc.

pistol airsoft-minCum puteți să procurați echipamente Airsoft

Pentru a vă putea juca nu sunt de ajuns doar pistoalele airsoft. Este necesar întreg echipamentul Airsoft și în mod obligatoriu, ochelarii pentru o protecție adecvată a ochilor. Cele mai interesante arme pentru acest joc le regăsim pe Airsoft6.ro. Au o mare varietate de arme și putem alege arma care ni se potrivește nouă, în funcție de model, marcă, dimensiune sau culoare. Airsoft este jocul anului, iar cei care vor să îl joace trebuie să aibă în dotare cel puțin un model de pistoale airsoft și un echipament de protecție adecvat.

Credeți că Airsoft este un joc potrivit pentru voi sau că este potrivit persoanelor de sex masculin?

Kamy

12 Comments

  1. Eu am jucat airsoft cu baietii prin padure cand nu era atat de la moda. Mie imi place mult. Cred ca am fost o razboinica intr-o viata anterioara :))

  2. Este un joc foarte potrivit, m-ar relaxa, eu cred ca acest joc te face sa-ti eliberezi energiile negative, si n-ar fi rau sa joci cu seful in echipa adversa si sa-l impusti putin! 😀

  3. Și eu îmi doresc sa merg vara asta împreună cu rudele de la Iași, suntem o gașca nebuna și cu siguranță ne vom distra pe cinste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *