Haine moderne și rochii adaptate fiecărui stil de la Zaful

Nu sunt o persoană care abordează tot timpul stilul elegant. Nici măcar nu mă îmbrac după ultimele tendințe. De obicei, prefer să fiu la curent la ultimele tendințe și să adaptez acest stil după propriul meu stil. Nu este greu să faceți aceste alegeri pentru că pe site-uri gen Zaful au tot felul de haine și voi trebuie doar să le combinați în minte. Pare greu, dar vă asigur că nu este. De foarte puține ori am dat greș în această privință.

Astăzi vreau să vorbim tot despre Zaful și mai exact despre rochiile care se găsesc pe site. Unele persoane se relaxează plimbându-se prin magazine, iar eu prefer să mă relaxez analizând diverse oferte ale site-urilor online. Îmi pregătesc liste de dorințe, mai scot, mai pun fără să deranjez vreo vânzătoare că eu sunt ușor nehotărâtă.

Rochie bodycon zaful-min

Sexy bodycon dresses

Am primit multe aprecieri atunci când am purtat rochii tip bodycon. Sunt o persoană înaltă și mica burtă poate fi ușor camuflată așa că privită fără lupă, pare fi o alegere bună. Poate mă mobilizez și eu puțin și mă voi pu7ne puțin pe slăbit în următoarea perioadă. Mie mi-a plăcut mult rochia de mai sus și verdele se pare că este printre preferatele mele așa că …. sper să vă încânte și pe voi.

Rochie cu broderie zaful-min

more

Rochia tip cămașă este la fel de purtabilă ca și anul trecut. Combinația acesteia cu teneși sau cizme lungi și o vestă de blană este la fel de potrivită. Problema este că vreme a de afară puțin cam rece impune o geacă obligatoriu. Ca idee, este un model frumos, iar broderia de pe mânecă o scoate din anonimat. Talia nu foarte puțin accentuată cu ajutorul cordonului și modelul avantajează și persoanele care nu au un corp perfect.

Rochie midi zaful-min

Blue dresses here

Nu știu dacă o dat cu trecerea timpului sau moda m-a făcut să mă orientez și către rochiile midi. Nu am foarte multe rochii de acest gen în dulap, dar am momente când îmi întind mâna și către ele. Persoanele care vor o lungime ceva mai mică, pot scurta rochița la îmbinarea dungilor verticale cu cele orizonatale. Îmi place mult modelul și pare a fi o rochie potrivită pentru a fi purtată zilnic.Rochie inflorata zaful-minBlack through dress for you

Rochiile înflorate sunt absolut obligatorii înr-o garderobă în perioada caldă. Eu am foarte multe astfel de rochii și mi s-a pus pata și pe aceasta care arată într-un mare fel. Combinația de roșu cu negru este tot timpul câștigătoare și n-am de ce să-mi fac griji că nu se potrivesc. Modelul este unul lejer și materialul pare a fi calitativ.

Voi ce fel de rochii intenționați să purtați vara asta? Ați văzut vreun model interesant pe Zaful?

Kamy

21 Comments

  1. Am tot auzit de Zaful, însă nu am comandat niciodată de la ei. Eu sunt fan Zalando.

  2. Îmi place ultima Roche. Nu am comandat niciodată de pe Zaful, dar au lucruri foarte interesante!

  3. Zic eu că am comandat ceva mai demult de pe acest site. Chiar erau ok, de venit a durat ceva din cauza birocrației dar a meritat așteptarea.

  4. Frumoase modelele, tie iti sta bine in orice, dar in rochita bodycon aratai demential. Te pup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *