Cizme stil UGG metalice

Încă puțin și trecea iarna și eu nu mai reușeam să pun poze cu cizmele mele. Am făcut pozele pe vremea când încă era zăpadă și de atunci mă tot chinui să pun pozele și să vă povestesc despre cât de comode sunt. Noroc că mi-am amintit de ele la timp. În ritmul ăsta aveam șanse mari să le prezint în miez de primăvară.

Cizme îmblănite still UGG

Ghete UGG metalizate-min

Cizme scurte – link

Cizmele au fost scoase la plimbare imediat cum le-am primit. Am profitat de faptul că materialul este impermeabil și au fost perfecte pentru zăpadă și pentru vremea ploioasă și umedă din ultimele zile. De foarte multe ori s-a întâmplat să le port cu un ciorăpel de dres pentru că interiorul este îmblănit și țin foarte bine de cald.

Este prima pereche de cizme scurte still UGG. Eu prefer acest tip de încălțăminte pentru că sunt foarte călduroase și sunt perfecte pentru vreme geroasă și pentru zăpadă. Îmi place această culoare metalizată și nu mi se pare că este atât de stridentă încât să sară în ochi. În partea de sus a cizmei are un fel de blăniță de decor și în spate are 2 ciucurei.

Vă recomand să cumpărați exact mărimea pe care o purtați pentru că se potrivesc mărimile. Eu mi-am luat mărimea 40 și îmi vin perfect.

UGG gri Sammydress-minDupă mai de bine de o lună de purtat intensiv acestea arată foarte bine și sunt ca noi. Cred că din cauza zăpezii nu am avut ocazia să lovesc nici o bordură, așa că și în partea din față sunt în stare perfectă.

Bluză cu pom pom

Bluzele cu ghemotoace de blăniță sunt la modă în acest sezon așa că am profitat de moment și am asortat-o cu perechea mea de UGG și cu o pereche de blugi skinny de la Mango. Bluza este foarte călduroasă pentru că are un material pufos și moale pe interior, iar blănița este detașabilă. Este prinsă cu ace de siguranță care se pot scoate și se pot așeza la loc în ce ordine vreau.

Sper să vă placa ținuta mea. Este o ținută lejeră la care nu am stat să mă gândesc foarte mult!

Ghete UGG Sammydress-min Sammydress UGG-minUGG gri Sammydress-minUGG argintii-min UGG metalizati Sammydress-min UGG sammydress-min

 

Kamy

9 Comments

  1. Nu stiu de ce, dar nu mi-au placatu niciodata UGG-urile :)))) Cizmulitele tale par interesante in poze, nu stiu daca mi-ar placea si in realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *