Geacă de iarnă pentru copii de pe Sammydress(baby outfit)

De mai bine de 3 ani sunt mămica unei fetițe frumoase și foarte energice. De fiecare dată când vreau să fac cumpărături online, inevitabil mă uit și la copii. De fiecare dată găsesc câte ceva pentru ea și îmi place să fie îmbrăcată frumos. De această dată am dat o comandă pe Sammydress și i-am ales 2 geci de iarnă. Astăzi vă arăt prima dintre ele, urmând ca în zilele viitoare să le arăt și pe cea de-a doua.

Geacă de pe Sammydress

Sammydress are un singur dezavantaj. Faptul că trebuie să plătești transport pentru comenzile plasate, te cam fac să dai înapoi în acest sens. Nu știu calculul exact pentru transport. Știu doar că se plătește în funcție de greutatea produsului ales. Este de preferat să alegem produse cât mai lejere și să evităm încălțăminte, geci sau genți. Acestea sunt considerate ca fiind mai grele. Din acest motiv, în dreptul fiecărui produs, se găsește trecut pe site și gramajul acestuia.

Geaca copii-min

Geacă Sammydress – click

Am ignorat aceste aspecte pentru că mi-am dorit mult să-i iau niște geci ceva mai speciale. Geaca aceasta neagră nu are nimic special în afara faptului că are încrețituri peste tot. Cristina are 3 ani și 3 luni și i-am luat mărimea 100. Este un copil mai înalt ca ceilalți colegi ai ei. Cred că pentru un copil puțin mai micuț, ar fi potrivită și mărimea 90. Nu se vede că i-ar fi foarte mare în rest. Doar mânecile sunt ușor mai lungi ca restul hainei.

Geaca bine strâmtă până în talie și apoi este lărguță și seamănă cu o rochiță în jurul corpului. Este o geacă potrivită pentru zilele de primăvară/toamnă sau pentru zilele de iarnă în care nu pișcă gerul. Nu este foarte groasă și nu are nici glugă.

Coletul cu cele 2 geci l-am primit la poșta vamală și nu am plătit nimic pentru el. Abia aștept să vă arăt și cea de-a doua geacă pentru că este mult mai frumoasă și mai deosebită ca aceasta.

Ce părere aveți despre comenzile pe site-urile chinezești?

Geaca Sammydress-min Cristina la Joaca-minGeaca copii Sammydress-min

Kamy

7 Comments

  1. Bună! Eu nu prea am curaj să cumpăr haine sau încălțăminte de pe internet, prefer să le probez. Dar gecuța este foarte draguță!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *