Geacă pentru copii de la Sammydress (baby outfit)

Sammydress este un site cunoscut pentru hainele frumoase pe care le are. Găsești cam orice pe site și pentru toată familia. Cu toate astea, mie îmi place să iau haine pentru copii de la ei pentru că au modele deosebite și arată foarte bine și în realitate. Nu știu dacă sunt cu mult mai ieftine decât în magazinele noastre, dar cert este că sunt modele unice și nu exostă riscul să mai văd alt copil îmbrăcat la fel.

Cristina la poze sammydress-min

Geacă Sammydress – click

Cristina este o fetița plină de fițe și foarte încăpățânată. Când auzeam persoane care se lovesc de criza copiilor de personalitate, ziceam că este glumă. Săptămâna trecută a zis pentru prima oară “nu vreau! Nu-mi place! Altceva”. A fost pentru prima oară când și-a exprimat dorința de a o îmbrăca cu altceva. Evident că și-a ales o bluziță cu Minnie. La fel se întâmplă în cazul gecilor sau a cizmelor. I se pune pata pe o anumită pereche de încălțăminte și ca să scap de plânsete, țipete și, în ultima instanță, se dă cu fundul de pământ, o îmbrac/încalț cu ce vrea.  Și toate astea la doar 3 ani și 3 luni!!!! Puțin cam devreme.

Pentru că eu ies la poze și m-a surprins de câteva ori ce fețe fac la poze, mă copie întru totul. Nu vrea să zâmbească la cerere, nu vrea să se uite la mine și se așează exact acolo unde vrea ea. Drept dovadă, este poza de mai sus. Eu vroiam s-o pozez lângă un moș crăciun dintr-un magazin și ea a vrut lângă acest palet.

Am cumpărat 2 geci în comanda mea de pe Sammydress. Prima v-am arătat-o aici și aceasta este a doua. Dacă la prima geacă aveam mici neplăceri, despre aceasta am numai cuvinte de laudă. Geaca este foarte groasă și bine căptușită. Chiar este foarte călduroasă și este potrivită pentru o iarnă friguroasă. La mâneci are un fel de manșete care să nu-i permită să-i intre vântul prin mânecă. Un alt plus, este gluga foarte pufoasă și modelul interesant pe care-l are.

În talie are un cordon prin care i se poate defini talia copilului și în partea de jos vine evazată. Este mărimea 100 și pentru Cristina este perfectă. Mărimea se poate alege în funcție de dimensiunile copilului și confruntați cu tabelul de mărimi de pe site pentru a vedea unde se încadrează.

Vă place geaca Cristinei de la Sammydress?

Geaca sammydress-minGeaca copii sammydress-minGeaca evazata sammydress-min Criss outfit sammydress-minGeaca Sammydress inflorata-min

Kamy

22 Comments

  1. Super scumpica fetita ta! Daca au haine unicat atunci o sa arunc o privire peste site. Am si eu un baiat, la fel de pretentios ca o fetita cand vine vorba de haine. E genul popular si ii place sa se imbrace `smecher` asa ca trebuie sa tin pasul cu dorintele lui :))

  2. Vaaaai, ce domnisoara eleganta! Dar si geaca este foarte draguta, mi-as lua una identica :))) Nu stiam de site, intru acum 😀

  3. Imi place si domnisoara, si geaca. Geaca pare calduroasa. Eu nu am comandat nimic pt fiul meu online. Poate ar trebui sa incep. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *